Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 20 januari 2017

Ett okänt Benidorm...

Senaste tiden har vi inte känt igen Benidorm, så här såg det ut igår.


Det var ett fruktansvärt oväder med regn, hagel och starka vindar. Vi har aldrig varit med om något liknande här tidigare. Förr om åren har vi som värst kunnat se snö högst upp på dom höga bergen.


Det flöt floder av hagel på vägarna på campingen.
Det här vill vi inte se igen.Så här såg det ut på Levante stranden.Idag har som omväxling till och med solen varit framme men dom lovar mer oväder dom närmaste dagarna.

I år är det ovanligt många svenskar på camping Raco och många av dom har aldrig varit här förut, undrar vad dom tänker om det här jäkla vädret, dom hade väl räknat med sköna dagar i solen, men den här vintern har varit extrem när det gäller vädret, tänk bara på det förfärliga regnet dagarna i december då flera människor omkom. Inte nog med ovädret, det har även varit ett mindre jordskalv inte så långt härifrån och igår morse när det blixtrade och dundrade skakade hela marken så vi undrade om det var ett nytt jordskalv eller om det var på grund av det häftiga åskovädret. Här kan man läsa om jordskalvet.

I nästa vecka hoppas vi att det vänder och blir varmt och soligt igen, hjälp oss hålla tummarna för det.

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Oj vad är det så händer i världen med alla oväder osv Det ser inte så bra ut, hoppas att det inte blir värre utan vänder till normalt väder
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mycket annorlunda bilder från solkusten.

  SvaraRadera
 4. Vi föler er vädersituation dagligen och är lika förvånade, samtidigt minns vi endast hemska regnmängder sen tidigare år, detta är verkligen extremt! TÄNKER PÅ ER o håller tummarna! Pos. är dock att processionslarverna lär inte överleva!

  SvaraRadera
 5. Oj vilka bilder!!! Man tror ju knappt att det är sant! Hoppas att det blir bättre snart!

  SvaraRadera
 6. Uj, uj, kan nästan tro att ni är i Svedala för det är ju vanligt med slask o gråväder. Gott i alla fall att ni har en varm bil att mysa i. Hälsa alla!
  Kramar

  SvaraRadera