Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 19 mars 2010

Verkstadsbesök och lite nostalgibilder

Igår hämtade vi hem bilen från IVECO-verkstaden i Järfälla. Vi var tvungna att fixa handbromsen inför besiktningen i slutet på månaden. Naturligtvis stannade det inte vid att byta handbroms utan allt som rör bromsarna på bakhjulen byttes. Det kostade förstås en ordentlig slant. Men det är det värt så att man har allt ok inför avresan. Det har ju blivit ett och annat häftigt alppass som vi passerat under senaste åren som har frestat ordentligt på bromsarna. Senaste lite pirrande passet var Gerlosspass som vi passerade förra året när vi varit i Zell am Zee på sportlovet och skulle vidare mot Garmisch och Oberstdorf. I Zell am Zee träffade vi barn och barnbarn. Passar på att visa lite nostalgi bilder därifrån.

Hemkomst från backarna.

Så här fint stod vi i solen.
Så här fint stod sonen och hans familj med utsikt över sjön och bergen.

Den här söta katten såg vi på en promenad. Den hade satt sig i en blomlåda i solen.

Nu hoppas vi bara att bilen går igenom besiktningen så vi kommer iväg som planerat.

4 kommentarer:

  1. Underbara bilder, idén med nostalgibilder är superbra!!! Ska göra en scanning insats i sommar, nu bara står alla gamla fina bilder i lådor o ingen har glädje av dom! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Vi har aldrig campat på våra skidsemestrar, men det kan ju bero på att vi hör till tält-släktet ;-)
    Ser hur mysigt som helst ut!

    SvaraRadera
  3. Underbara bilder! Det känns att ni är i startgroparna för en långresa. Vi önskar er redan nu en trevlig resa och många underbara upplevelser Vi kommer att följa er via bloggen så fort nätet funkar igen, Kram

    SvaraRadera
  4. Vad härligt det ser ut i solen!

    SvaraRadera