Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

Formula 1

Vår familj är mycket motorintresserad.

Anders och jag gillar mest Formula 1. Speedway är också en favorit. Självklart följer vi även vårt äldsta barnbarns supermotard-race.

Vi är främst Ferrari-fans. När vi varit i Italien så har vi självklart besökt Ferraris högkvarter i Maranello. Vårt första F1-race upplevde vi live 1974 på Anderstorps racingbana. Därefter har vi varit på flera race i Hockenheim och Monaco. 


Här följer en sammanställning av inlägg om Formula 1.

Den motorintresserade familjen

Raceminnen

Bilder från Monaco inför racet maj 2010
Film från banan i Monaco
Racet avgjort i Monaco

F1 i Valencia

F1 i Ungern
Spännande söndag i Ungern

Ny säsong 2011

Inför den nya säsongen 2011

Nu har säsongen dragit igån igen. Vettel segrare i första racet.

Det har varit lite dåligt med uppdateringar om Formul 1, här kommer lite om vad vi har varit med om under senare åren.

Säsongen 2013

Det var längesen som vi var och tittade på något race live, i år bestämde vi oss för att åka ner till Jerez de la Frontera för att titta på de första testerna, vägen dit var lite strapatsrik. Eftersom vi inte ville lämna Alonso i bilen fick Anders gå in till banan själv. Anders tyckte det var härligt att höra ljuden live igen.


Säsongen 2014

I Januari/februari var det dags för tester igen i Jerez, vi hade inte tänkt att åka dit men ändrade oss i sista stund.I år var det lite annat ljud i bilarna inte lika häftigt som tidigare, här kan du bland annat höra det.

Säsongen 2015

Det här året åkte vi inte och tittade på varken tester eller något lopp.

Säsongen 2016

I år var det i alla fall dags igen, i mars, för att titta på testerna som nu gick i Barcelona. Vi passade på att åka dit på vår resa norrut mot hemmet. Campade gjorde vi precis intill ingången till banan, det var perfekt.


Nu får vi se när det blir något livebesök härnäst vid någon banan, det lär nog dröja ett tag, under tiden får vi nöja oss med att se loppen via tv,n.