Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 29 april 2010

Utflykt till Taggio

Vaknade till ytterligare en dag med kanonväder. Det första som katterna fick syn på när dom gick ut var detta odjur. Det var en jättestor gräshoppa. I sittande ställning var den säkert 1 decimeter lång. Våran "Grålle" försökte att fånga den men som tur var misslyckades hon, hon hade nog inte mått så bra om hon ätit upp den. I övrigt så finns det en massa ödlor som katterna håller span på, duvorna har hållit sig borta ett tag nu. Dom kanske har anat ugglor i mossen.

Vi bestämde oss för att ta en utflykt med vespan till en ort som heter Taggia som vi sett på Google. Det blev dock en besvikelse, det var inte något att se. Vi letade oss därför ner till hamnen i San Remo. Det ligger en himla massa båtar där, en del riktigt stora, men i jämförelse med båtarna i Monaco är dom små.

När vi kom "hem" njöt vi i solstolarna utanför vår husbil. Nedan är utsikt från ett av våra fönster från vår "villa" vid Medelhavet. Det är mycket grönska runt platserna med alla möjliga sorts växtlighet. Vi trivs verkligen här, platsen är så himla fin och närheten till centrala San Remo är perfekt.

Nu kl 16.00 har vi 20 grader.

1 kommentar:

  1. Vilken fin bild på gräshoppan! Vi ska också ut och rulla med husbilen i helgen och hoppas på lite sol, men det blir nog inte så varmt som ni har... ;)

    SvaraRadera