Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 9 oktober 2013

Svenska juniorerna var kanon i Bulgarien.....

Nu är helgens spännande tävlingar nere i Bulgarien över och farmor kan andas ut över att allt har gått bra.

Det var mycket som skulle ordnas till i depån innan tävlingarna.


Det gällde att kolla att allt var ok.


Även mamma var med och kontrollerade.


Kevin och Hampus mammor ser också lite sammanbitna ut innan killarna börjat åka.


Här laddar killarna upp inför tävlandet, Hampus Gustafsson till vänster sen följer Kevin Fagré och därefter Max.


Banan som ligger utanför Pleven i Bulgarien är lite speciell, den består endast av asfalt och har en hel del gupp och velodromer. Banan är mycket krävande att köra, endast Kevin hade kört den förut.


Man hoppar/flyger rejält högt i guppen.


Det här ser riktigt ruggigt ut, kommer han ner på hjulen?


Här står killarna uppställda med dom andra tävlande.


Det svenska teamet kom på 13:e plats totalt av alla lag och på 3:e plats bland juniorerna. Det var en tuff kamp mellan juniorerna och ett tag såg det ut som att dom skulle kunna knipa första platsen men lite trassel på banan gjorde att dom slutade som trea. Det var otroligt duktigt av killarna att göra så bra ifrån sig när dom åkte bland de bästa seniorerna som finns just nu.

Så här såg det ut efter racen, här står killarna med sin coach/tränare Ola Eifrem som gjorde tummen upp för killarna.


Här är ett litet sammandrag upplagt på Youtube.Här ett klipp från en av starterna, Max startade som 12:a, då gäller det att hålla tungan rätt i mun.
Här ett klipp från Supermoto of Sweden
<

1

Nu blir det ett långt uppehåll till nästa säsongs Supermototävlingar börjar. Då kan farmor andas ut lite, förhoppningsvis i värmen söderut.

Om ni åker bakom en husbil som ser ut så här, då är det vi som är ute på vägarna.


2 kommentarer:

  1. Bra gjort av killarna i Bulgarien! Ni anar inte vilken värme som väntar er i Spanien. Vi njuter just nu en god middag hos Spätzle Fritz (Vinaros avfarten). Här är toppen sköönt, vad vi har längtat till Spanien!

    SvaraRadera
  2. Så bra av killarna och en härlig bild på Alonso! Då kommer vi ha ögonen extra öppna om vi ser den. Ha dé gott! Elisabeth

    SvaraRadera