Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 1 juli 2014

Djurvänligt..

Alla som har husdjur vet väl hur det kan bli när dom små liven kommer in i bilen om vädret är dåligt, därför har vi försökt att få till det med överdragsklädsel till både framstolarna och i sittgruppen. Eftersom det var längesen jag sydde tog jag tyg som jag hade hemma för att testa om det gick att få till det som vi ville. Får jag säga det själv så tycker jag att det blev bra.


Framstolarna vågade jag inte ge mig på utan där beställde vi från PeBe, dom hade färdiga mallar till våra stolar så då kunde vi välja och vraka mellan alla deras skräddarsydda kollektioner. PeBe säljer inte direkt till privatkund utan man måste gå genom en återförsäljare, i vårt fall valde vi Mekonomen. Vi valde ett skinnliknande material som matchar originalklädseln. Eftersom bältena sitter integrerade i stolen försluter man bältessidan med kardborrband. Vi är jättenöjda med resultatet. 


Hörnsoffan blev också bra med det gamla tyget.


Nu är det bara ett problem som jag inte bestämt hur jag ska göra med. I sidosoffan ingår ett vridbart passagerarsäte med bälte, där sitter ryggstödet fastskruvat i bakstycket på stolen, vet inte ännu om vi ska skruva den det eller om vi bara ska "stoppa" in tyget i sidorna och mellan sittdynan. Vi får fundera på det.


Nu är bilen redo för en lite längre resa, förmodligen blir det över sundet.

4 kommentarer:

 1. Snyggt Snyggt blev det!! Bra med skydd...

  Trevlig Resa.....

  SvaraRadera
 2. Snyggt blev det, nödvändigt o praktiskt för era telningar också!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det blev hur bra som helst! Supersnyggt :-)

  SvaraRadera
 4. Verkligen fint sytt. Vi har lösa skinnfällar som ligger i soffan och stolarna. Har funderat på att sy överdrag till stolarna men det hakar upp sig just på bältena, ska ta och titta på sidan du nämner.
  Kram

  SvaraRadera