Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 14 juni 2014

Cykelställ

Igår var vi och hämtade vårt cykelställ hos Mekonomen, det motsvarade våra förväntningar med råge, passade perfekt på dragkroken.


Enkelt att få dit och lätt att lasta cyklarna.


Det finns även en "tilt" funktion som gör att man kan vika cykelstället, även med cyklarna på, så att man kan komma åt att tömma toan.Nu ser vi fram emot att åka ut med bilen med cyklarna lastade. Det återstår bara att besikta dragkroken och det ska vi göra nu i nästa vecka.

6 kommentarer:

 1. Himla praktiskt med en sån mojäng. För många år sen skaffade vi en sån mackapär till bilen. Anders skjutsade mig och cykeln till jobbet och sen cyklade jag hem. 1,2 mil. Inget jag var i form för på morgonen. Haha!
  :-)

  SvaraRadera
 2. sv: Jag är också svag för mos, så det var nog det som fick mig att rata räkorna... :-)

  SvaraRadera
 3. Vi monterade också cykelställ för tre veckor sedan. Vi köpte en modell för montering inne i garaget. Nu efteråt kan jag säga, att detta var mer än praktiskt och bra. Så smidigt att lasta, att plocka ut dem, de står skyddade och nästan bergsäkert stadigt. Fast man måste ju ha ett garage för att kunna göra så. Kram

  SvaraRadera
 4. Det där var en smart lösning..som jag inte sett tidigare:)

  SvaraRadera
 5. Bra med cyklar. Vi har dem som Mats, inne i garaget. Det är skönt att kunna ta en cykeltur, som omväxling till promenaderna. Ha dé gott! Elisabeth

  SvaraRadera