Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 27 oktober 2015

Liten rundtitt

Igår gick vi en sväng in på granncampingen La Torreta. Förra året stod det en del stora bilar precis nedanför vägen. I år har dom ordnat till dom platserna lite bättre med dels en bom vid infarten, en liten plantering i mitten och ett nytt servicehus. Dom platserna verkar i första hand vara avsedda för lite större husbilar. Nackdelen är väl att dom lär höra trafikbullret från vägen ganska väl. Nere på de andra platserna stod en del svenskar.Nej vi föredrar nog våra platser på El Raco även om det är lite längre ner till stan men de är överlag större och bättre organiserade.


Förra året hade vi släpet parkerat på El Racos inhägnade parkering men i år har vi den på vår plats för det är gott om plats även för släpet.


Den här belgiska granne snett över gatan har till och med en egen palm planterad på tomten.


Mitt över gatan har vi norska grannar som för tillfället har flugit hem till Norge, de har också en fin plantering på tomten.


Idag var det dags för Alonsos första bad härnere, därefter blev det klippning så nu är han så himla fin och luktar så gott.Idag har vädret varit kanon, sol och varmt, hoppas att det håller i sig men det verkar i alla fall så enligt väderprognosen.

Idag när vi gick runt på campingen träffade Alonso på en liten kompis nämligen havanaisen Chivas i husbilen Helge. De har också en blogg, som du kan läsa här. Alonso tyckte nog att Chivas var lite jobbig han är ju dock bara en liten valp och Alonso är ju stora karln. Chivas var jättegullig, hade samma färger som Alonso.

2 kommentarer:

  1. Alonso ser ut att gilla Spa behandlingen ;-) tror han gillar att klippa sig då det är varmt hos er!
    På tal om granncampen La Torreta så glömmer vi aldrig hur den såg ut för en del år sen efter skyfall o översvämning, såå många boende där som drabbades. El Raco har gynnsammare lutning om det blir oväder av den kalibern som då, tror det var 2008!?

    SvaraRadera
  2. Vilken fin pool för Alonso! Han ser ut att gilla det hela! Ha dé gott! Elisabeth

    SvaraRadera