Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 1 november 2015

På vintern vill vi väl ha sol.....

Igår gjorde vi en utflykt med Smarten till camping El Torres som ligger straxt söder om Benidorm. Campingen öppnade i november förra året. Vi var lite nyfikna på om det var många som stod där nu, men det fanns gott om lediga platser

Nu hade man byggt tak över nästan alla platser, endast några rader längst upp ifrån havet räknat var fria från tak. Lite skugga kan väl vara bra på sommaren men på vintern vill man ju ha all sol man kan få, så det upplevde vi som negativt.

Det hade börjat växa upp lite mellan platserna, man hade planterat träd och häckar så det såg lite trevligare ut än när vi var där sist. Vi såg två svenska ekipage annars var det nog mest tyskar.
Poolområdet ser fint ut...


men det går inte upp mot vårt poolområde på Raco, där finns både inomhus- och utomhuspool.


Det finns gott om servering vid poolen....


men vår servering uppe på "balkongen" utanför restaurangen går inte heller av för hackor


I onsdags var vi nere på marknaden, på onsdagarna finns detta stånd med djurtillbehör. Man kan nästan tro att hunden i mitten är en leksakshund.


Här säljs en massa kläder till hundar. Det verkar ju lite konstigt att det finns behov av det här i värmen. 


Nej tacka vet jag småhundar utan kläder. Här är den nyklippta havanaiskillen Shivas, han blev så himla fin, nu liknar han ganska mycket Alonso. 


Idag vaknade vi till lite sämre väder, molnigt och lite blåsigt.

5 kommentarer:

 1. Vi var där i torsdags och kollade och vi håller med er - mycket fin camping med inom- och utomhusrestaurang och trevlig pool, men tämligen onödigt med taken (tycker vi också) och sen ligger den ju mitt ute i ingenstans...!!!

  SvaraRadera
 2. Javisst blev han fin vår lille Chivas, tycker i alla fall hans matte

  SvaraRadera
 3. Härligt ni har det i värmen! Längtar jag också till pensionärslivet :-)

  SvaraRadera
 4. Vi var där och tittade förra säsongen, men det låg så utslängt. Kan förstå taken under sommarperioden, men inte på vintersäsongen. Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Läser att ni också har det bra. De meter som skiljer till stan mellan campingarna är bara bra motion. Alonso liksom vår Lilla My trivs i värmen. Dagarna här i Silver har blivit mycket roligare nu när solen kommit. Idag Lördag och marknad vid saluhallen. Ha det bra Nisse & birgitta

  SvaraRadera