Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 16 november 2015

Villajoyosa

En utflykt till Villajoysa är ett måste när man är här nere, häromdagen var vi där. Dom små pastellfärgade husen nere vi stranden är verkligen fina.


Playan är verkligen lång och fin, i mitten på bilden längst bort skymtar man Benidorm.


Åt andra hållet kan man skymta Alicante. På den här grusplanen stod det husbilar när vi var här förra vintern, vet ej om det är tillåtet att stå där dock.


Mer kan man se på den här filmen från Youtube.Här kan ni se lite mer bilder, klicka här.

En som dock inte kan njuta av solen på stranden är vår lilla kisse, men det gör inget för hon trivs lika bra när hon ligger raklång på bordet i solen. 


I Benidorm har det nyligen varit en lång fiesta. Den uppskattades inte av Alonso, han avskyr när dom skjuter smällare och fyrverkerier. Han blir så rädd att han bara skakar därför har vi fått lov att hålla oss ifrån allt festande och firande. Då är det tur att vi har lite bloggande grannar som kan dela med sig av sina bilder....

Husbilen Helge  mer från Husbilen Helge , Kjell och Solveig  mer från Kjell och Solveig , Bosse och Gerd.

Nu får vi hoppas att det är slut med smällandet för en tid så vi kan röra oss fritt i Benidorm igen. Vädret kan man i alla fall inte klaga på.

4 kommentarer:

 1. Villajoyosa är så himla mysigt :-) Nu är ni ju nästan i mina hemtrakter också :-)

  SvaraRadera
 2. Stackars Alonso, inte roligt att vara så rädd. Hoppas att matte o husse kan trösta honom.

  SvaraRadera
 3. Kenneth o Britt27 november 2015 17:34

  Hej på er. Ser att ni har kommit tillrätta för er övervintring, härligt. Denna vinter har vi hyrt hus i Torrevieja från 5/1 till 25/2 2016.
  Vi kommer att besöka er någon dag, vore kul att träffas tycker både vi och Nellie.
  Vad har ni tagit för sprutor/tabletter till Alonso.
  Vi har tagit , Nobivac Rabies , mot Rabies och Nobivac L4 mot Leptospirosis och har också avmaskningstabletter och ett hundpass.
  Nu får ni njuta av er övervintring så hörs och syns vi.

  Hälsningar
  Kenneth o Britt och Nellie. 9månader imorgon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra från er. Vi har tagit rabiesspruta sen ger vi Frontline och tabletter för förebyggande hjärtmask, i år blev det Milbemax men förra året gav vi Cardotek. Vi har inte gett Alonso någon spruta för Leptospirosis. Vore kul att se Nellie.

   Radera