Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 27 november 2018

Operationen överstökad

Till slut blev höftledsoperationen av. Operationen skedde på Capio Artro Clinic på Sophiahemmet, cirka 2 veckor senare än tidigare planerade operation på Danderyds sjukhus. Jag är mycket nöjd med den behandling jag fick på Capio, enkelrum med jättefin service, hemgång dagen efter operationen.

Nu följer en lång rehabiliteringsperiod med diverse sjukgymnastiska övningar.Alonsos, vår hunds, rehabilitering har varit utdragen. Alonso opererades i sitt knä för en korsbandsskada i början på september och han är ännu inte riktigt återställd, det kommer säkert ta lång tid innan han har full styrka i sitt knä igen.Det känns lite konstigt att uppleva vintern hemma i Sverige efter flera år i Spanien men när det är vackert väder, som idag, känns det helt ok. Det är också roligt att få göra lite julpynt till huset.Vi följer flera Spanienresenärer via bloggar, Facebook m.m. och det är kul att se hur dom har det. En känsla vi har är att det kanske har varit lite sämre väder den här säsongen än det brukar vara, bland annat mycket regnväder.

Så här har det kunnat se ut på Camping Raco men det hör ju inte till vanligheterna. Ni som är i Spanien nu kan väl lämna lite kommentarer här hur ni har upplevt vädret hittills i höst/vinter.

2 kommentarer:

 1. Hej på er alla 4,
  Vad fint att få läsa att allt gått bra för både dig och Alonso även om det varit en utdragen process med lång väntan.
  Det stämmer bra att vädret varit lite upp och ner denna höst och då speciellt de senaste 3 veckorna med rätt mycket regn då och då plus kalla kvällar och nätter.
  MEN, nu är ordningen återställd sedan igår och från idag och 10 dagar framåt har vi blivit "lovade" blå himmel och 20-21 grader i skuggan.
  Må så gott där hemma - vi lovar att mysa för er också här nere i solen och värmen !

  SvaraRadera
 2. Det är inget vidare att behöva vänta på en operation, oavsett vad det gäller. Skönt när den är över och rehabfasen tar vid, även om den kan bli långvarig. Hoppas att Alonso repar sig och slipper besvär.

  SvaraRadera