Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 2 juli 2011

Helg i Lido di Jesolo

Idag har jag lyckats att ladda upp några bilder. Camping Albatross var ganska öde när vi kom. Det fanns en massa lediga platser.

Dock fanns det inte så många platser som rymmer stora bilar men alla dom var lediga. Så här ser vår plats ut. Alla platser är ordentligt breda så det är inga problem att få plats med markisen utfälld och det finns ändå utrymme kvar. På dagen gassar solen på då är det skönt med sunblockern.

På stranden märks det att säsongen inte börjat ännu, de flesta solstolarna var lediga. Den här bilden tog vi igår, förmodligen blir det mer fart i helgen. Det som är lite dumt med Lido di Jesolo är att det är bara en liten del av stranden där man får ta med sig hund. De mesta av den otroligt långa strandpromenaden är förbjuden för hundar. Däremot kan man ta med sig hunden på barerna i stan.

De senaste två dagarna har bjudit på lite åskväder men som tur är har ovädret varit som värst på natten, fram på dagen har solen stekt på igen. Nu har det börjat att fylla på med italienska bilar på vår ställplats, skulle inte förvåna mig om den blir full. I området finns det dock en massa ställplatser men den här är nog den som håller högst kvalitet. Vi räknar med att ligga kvar här i alla fall över helgen sen drar vi nog vidare till något annat ställe, vi har spånat lite om vi ska åka till Igea Bellaria.

3 kommentarer:

 1. Ser ut att vara gott om plats! Men nere i södra Europa blir det väl också mer fullt i augusti? Längtar efter att vi också ska komma iväg... ;)

  SvaraRadera
 2. Passa på och njut av friden. Snart blir det trångt! Ha dé!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Är bara nyfiken. Har ni katten med er också?

  Nizze.

  SvaraRadera