Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 23 januari 2012

För mycket snö i mitt tycke

Nu har vi fått ganska mycket snö, imorse kom plogtraktorn till vårt område för första gången i vinter. Anders och jag är inte särskilt förtjusta i snö, vi hade gott kunnat vara utan den. Den som däremot är överlycklig är Alonso, han älskar snö, han ställer sig vid dörren hela tiden och vill bara ut och leka. Det som är lite jobbigt är att han vid den här temperaturen får en massa snöklumpar i pälsen, det blir till att duscha varje gång han varit ute. På den här bilden kan ni se klumparna på tassar och ben.

Lilla kissen är väl inte överförtjust i snön, hon tycker det är skönt att sitta på förstukvisten och titta. Hon går dock lite kortare promenader.

Imorse när Alonso och jag var ute och gick kom en räv i full fart springande över vägen, efter kom en hund i full galopp. Jag tycker inte det är kul med lösa hundar och den här var stor, var lite orolig att den skulle komma efter oss innan vi kom hem men dom sprang in i skogen och jag såg dom inte mer. Räven har jag sett tidigare i vinter på vår tomt, jag tjoade då för att skrämma iväg den. Jag gillar inte att den ska vara på vår tomt med tanke på lilla kissen, hon är ganska liten så jag vet inte vad som kan hända om dom stöter på varann.

8 kommentarer:

 1. Idag kom jag ut på er blogg utan problem och någon vit sida. Alonso ser ut att trivas trots alla snöklumpar.Vi har suttit ute i solen och njutit det är varmt och skönt nu. Du undrade hur många som får plats där vi står och ca fem, sex stycken beroende på storlek på bilarna Kram till er alla

  SvaraRadera
 2. Alonso måste tycka om att duscha också, eftersom han vet, vad som händer efter snöleken. :-) Härliga djur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja konstigt nog så gillar han att duscha. Han står kvar i duschkabin ända till vi lagt fram handduken framför kabinen.

   Radera
 3. Det är ju tur att någon gillar snön! Jag tycker iofs att det är skönt att det blir lite ljusare, men å andra sidan börjar man ju längta efter vår nu...

  SvaraRadera
 4. Lek du Alonso, jag mår bra här, säger kissen.

  SvaraRadera
 5. Vad fina dom är där i snön :-)

  SvaraRadera
 6. Alonso ser så busig och lekfull ut, att jag blir riktigt glad när jag ser honom. Ha dé!

  SvaraRadera
 7. Håller med, alldeles för mycke snö. Husbilen, vår, har en decimeter på sig!
  Hoppas på tö!

  Lennart

  SvaraRadera