Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 1 februari 2012

I alla fall mindre snö än förra året.

Förra vintern hade vi otroligt mycket snö. Man får vara tacksam att det inte är lika mycket i år, inte än så länge i alla fall.

Alonso som var liten valp förra vintern, han är född i oktober 2011, hade det jättejobbigt när han skulle ta sig fram i drivorna.Han älskar snön men även en liten lekfull valp kan bli trött. Se så söt han var då, men han är fortfarande vårt söta lilla troll.

Vårt hus var stundom alldeles igensnöat.

Snön låg i stora drivor, vår häck på gången in till entrén syntes inte i snön.

Mycket skottande blev det.

I år ser det betydligt bättre ut.


Även om det är lite snö så längtar vi tillbaks ner till Spanien igen. Så här skönt hade vi det sista november i Calpe. Alonso måste kisa med ögonen för all sol. Kanske vi ska köpa solglasögon till honom till vi åker nästa gång, förhoppningsvis är det inte så många veckor dit, snart kan vi nog börja nedräkningen.


7 kommentarer:

 1. Hej Håller med dig, vi är också glada att det inte är lika mkt snö som tidigare år! Men just nu så snöar det, och man vet aldrig hur mkt det ska komma till. Längtar också till Annexet ska ut på rull igen. Hälsn Yvonné

  SvaraRadera
 2. Skatta er lyckliga att Sibirien ovderna ej når ej...lät inte så på prognoderna i morse!

  SvaraRadera
 3. Vi är tacksamma för det, men nu varnar de ju för nån slags snöstorm som ska vara på väg in...

  SvaraRadera
 4. Hehe ja det såg lite jobbigt ut för lillvovven.
  Bella älskar snön, bara det inte är allt för kallt men inte heller allt för vått. Lagom är bäst liksom.
  Ser skönt ut där i spaniens sol. Jag vill också ner!!

  SvaraRadera
 5. Hej. Jag skulle vilja veta hur det är att ha både katt och hund i husbilen. Hur göra med kattmatskålen och katttoan? hur få valpen attt låta bli dessa. Vi är i valpköpartankar.
  Anitha (Nizze)

  SvaraRadera
 6. Anitha

  Kattskålen har vi uppe på köksbänken och hundmaten nere på golvet. Ibland klättrar hunden upp på bänken och snor lite kattmat men då brukar vi ställa ner skålen i diskhon och ha ner täcklocket över hon. När hunden var valp så ville han gärna äta kattbajs från lådan så det gällde att vara snabb och rensa lådan, nu är han inte alls så intresserad av den längre. Det som är lite knepigt är att både katten och hunden vill ligga i mitt knä när vi åker men vi har byggt en liten hylla bredvid mig där någon av dom kan ligga. Egentligen vet jag att dom egentligen ska vara i bur eller fastselade när man åker men då har det blivit ordentliga protester, vi ska försöka med det igen så får vi se hur det går.

  SvaraRadera
 7. Hahaha! Vad söt han var när han studsade runt i snön :-)

  sv: Vi kände av skalvet. Eller rättare sagt, Anders gjorde det. Han väckte mig och sa åt mig att jag skulle sluta skaka på sängen ;-)

  SvaraRadera