Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 14 juni 2012

Mot nya mål

Nu bär det snart av igen. Den här resan har vi inte gjort upp några direkta planer för, mer än att vi ska åka i Sverige och på söndag ska vi vara på plats på Örebro Motorstadion för att se äldsta barnbarnet delta i den andra SM-deltävlingen i Supermoto. Därefter räknar vi med att ta oss ner till Västkusten. Vi vet inte hur länge vi blir borta, det beror förmodligen på vädret. Om det blir dåligt väder kanske vi snart är hemma igen. Som vanligt har vi vår lilla hustomte som tar över skötseln av hus och trädgård, det känns tryggt.

Bilen är packad.

 

Kommer inte husse snart så vi kan åka?

 

Hur länge ska vi behöva vänta?

 
Nej nu orkar jag inte vänta längre, jag tar mig en tupplur.

 

2 kommentarer:

  1. Ja, man blir trött av att vänta på att få komma iväg... ;)

    SvaraRadera
  2. God tur o lycka till på SM! MX arrangörerna har tappat sugen i sommar de mesta tävlandet är senarelagpt, tur för oss o köksprojektet ;-)

    SvaraRadera