Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 19 juni 2013

Lyckliga på väg med ny cykel....

Som vi tidigare skrivit har vi haft problem med min (Birgittas) elcykel sen vi kom hem från Spanien. Eftersom vi skulle åka söderut nu i juni har vi väntat med spänd förväntan på hur Team Sportia skulle lösa problemet. Igår ringde Erik från Team Sportia i Åkersberga och kom med ett glädjande besked, han hade bestämt att vi skulle få en ny cykel av samma typ men en senare årsmodell. Idag skulle vi kunna hämta den på vår väg söderut. Vi drog en suck av lättnad.

Idag lastade vi vår defekta cykel på husbilen och drog till Åkersberga. Vi möttes av Erik på Team Sportia, som hela tiden försökt göra sitt yttersta för att lösa detta, han stod med den nya cykeln som var färdig att levereras. Det visade sig att den här modellen hade mer finesser och hade en stadigare ram än den gamla. Team Sportia gjorde ett återköp av min gamla cykel och jag fick den nya utan att behöva betala någon mellanskillnad. Även om jag varit utan cykel i drygt 1,5 månad måste jag säga att jag är nöjd med deras lösning av problemet, en eloge till framför allt Erik som hela tiden gjort sitt bästa.

Kan ni gissa var vi gör vårt första stopp?


Nu önskar vi alla bloggvänner och läsare en riktigt Glad Midsommar till dess vi hörs igen, det kan dröja ett tag innan vi har uppkoppling.

6 kommentarer:

 1. En nöjd kund brukar vara den allra bästa reklam ett företag kan få. Det tycks stämma in här. Lycka till med den nya hojen!

  SvaraRadera
 2. Ni gör ert första stopp på samma ställe som vi alltid gör vårt - Bengt i Örkelljunga.

  Trevlig midsommar och god tur !
  Blir det Belgien ?

  SvaraRadera
 3. Härligt när det löser sig så att man blir nöjd. BiÖ är väl platsen. Glad midsommar på er.

  SvaraRadera
 4. Det var ett riktigt glädjande besked och att det lönar sig att säga ifrån. Snyggt jobbat av Team Sportia det är klart, men det var det minsta de kunde göra. Rätt skallarna rätt. Var är slutmålet, det skulle vara kul att höra! Rktigt glad midsommar på er båda två! Kram 3 M

  SvaraRadera
 5. Kanon att cykel bekymret är löst till er fördel! Trevlig resa!

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att det finns företag som fortfarande har förstått, vad en god service innebär för att kunden skall komma åter. Ha en riktigt fortsatt Glad midsommarhelg.

  SvaraRadera