Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 24 september 2013

Det blir inte alltid som planerat...

Man ska inte planera för mycket, det har vi erfarenhet av. Nu måste vi ändra våra planer, resan söderut är framflyttad på grund av omständigheter vi inte råder över. Vi får se om vi kan komma iväg om 1 eller 2 månader, men bättre sent än aldrig.

Nu ser vi istället fram emot att åka med husbilen till Eskilstuna i helgen och följa barnbarnet när han kör sin sista SM-deltävling i Supermoto. Vi håller alla tummarna vi kan för att det ska gå bra. I samband med det tar vi nog några extradagar på oss för att se oss lite omkring.

Vilken tur att man har husbil då kan man i alla fall snabbt ändra sina planer.

5 kommentarer:

 1. Vi följer o håller tummarna för yngsta bb Rasmus som har chans på MX distr mästar titeln i helgen! Lycka till hos er!

  SvaraRadera
 2. Tur i oturen att ni inte hann ge er iväg kanske.
  Då är det verkligen ännu bättre att man har husbilen och kan rulla runt i väntan på avresa.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas allt ordnar sig, så ni kommer iväg. Kram ELisabeth

  SvaraRadera
 4. Tack för era trevliga kommentarer på vår hemsida !
  Tyvärr har vi inte haft tillgång till internet förrän nu - mitt i natten - på en fin camping i Empuriabrava i norra Spanien (som ni känner till). Uppdatering av vår blogg sker i natt...
  Vi hoppas att allt ordnar sig till det bästa och vi är de första att få välkomna er till Benidorm - där väntar - som utlovat en brakmiddag...
  Soliga hälsningar från
  Bosse och Gerd.

  SvaraRadera
 5. Det är bra att kunna vara flexibel. Hoppas allt går bra nu!
  Kram

  SvaraRadera