Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 21 februari 2014

Ändrat oss, vi längtar inte till Sverige.....

Häromdagen längtade jag hem till Sverige när jag såg dom där läskiga pinjeträdslarverna, men nu är jag återigen så lycklig över att vara nere i solen och värmen. Man kan ju inte annat än trivas när man har den här utsikten från favoritbaren.


Ofta tar vi cyklarna ner till Playa Levante, det tar bara någon minut ner till hörnan där vi parkerar cyklarna.


Vi kallar stället för hotellhörnan för där finns det gott om hotell åt alla håll och kanter.
Ofta har dom parkering vid ingången till hotellen för dom hyrda "Amigosmoppar" där dom står och får laddning av batterierna.


Ofta landar vi på det här stället.


Där finns det gott om utrymme mellan borden och det ligger precis vid strandpromenaden med utsikt över havet. Dessutom spelar dom ofta sån musik som vi gillar.


Igår blev det tilltugg till ölen i form av friterade lökringar som doppas i en god sås.


Nästan granne med "vår" bar ligger Tikki Beach, där är ett helt annat håll i gång. Jag tror vi blivit för gamla för det stället nu, Alonso tycker också att ljudnivån är lite för hög där. Det som märks nu är att det kommit ner mycket yngre folk hit till Benidorm, beror det månne på att våren är i antågande?


Något som vi också njuter av är att komma "hem" till campingen där vi bland annat har den här fina utsikten över bergen från fönstren. Igår blev det dessutom ett litet dopp i den sköna inomhuspoolen när vi kom hem.


Kan man ha det bättre? Enligt långtidsprognosen ska vädret framöver innehålla en väldig massa sol och ingen vind att tala om, det låter ju härligt.

5 kommentarer:

 1. Ja nog är det fint här nere. Vi har blåsigt och lite moln, som ska försvinna snart, tyvärr inte så varmt i vinden. Nu går vi mot våren och då hoppas jag vädret blir både varmare och stabilare.

  SvaraRadera
 2. Inget att längta till... Just nu är vädret hemskt här i Sthlm, men blöt kall snö som kommer in på snedden och landar som vatten...

  SvaraRadera
 3. De är härligt o läsa er bloog, man blir inspirerad till de samma.
  Vi ska ner i Juni o kolla runt.. Ha de gott.

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt här nere. Vi har haft soligt och skönt, men i morgon ska vi få lite blåst. Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Nää hemmavädret lockar inte oss, nu börjar ju allt om igen här o då har vi dessutom haft gröna träd o växter omkring oss hela vintern, ovanligt få stormar o nästan obefintligt med regn. Just nu strilar ett kort vårregn!

  SvaraRadera