Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 21 april 2014

Äntligen skogspromenad

Jag måste måste nog erkänna att jag längtat efter promenaderna i skogen när jag var i Benidorm. Inget går upp emot en liten prommis, särskilt inte en sån fin dag som den här. I Benidorm blev det ju bara korta prommisar i det där "jäkla" kopplet, fast å andra sidan var ju dom fina dagarna väldigt många istället.


Nej hörrni, nu får ni sakta ner stegen lite så jag hinner med också!


Det finns ju så himla mycket att utforska nu när jag inte gått här på länge.


Skärp er nu och vänta lite på mig!!!


Jag måste ju lukta lite på dom fina blommorna också.


Ja det var lika bra att ni cyklade ner till bryggan så jag fick gå lite för mig själv istället.

Vad tittar du efter?


Jaså, var det Waxholmsbåten, kommer den hitåt?


Kanske den ska till Linanäs, nej den åkte vidare, det var inget folk på bryggan som skulle med.


Påsken har varit riktigt fin med mycket sol, det man saknat är förstås den härliga värmen från Spanien, solen värmer ju inte lika mycket här men det blir nog snart bättre.

Husbilen är inte tvättad ännu varken utvändigt eller invändigt men det får ta den tid det tar, vi har ju ingen brådska och det fina vädret ska ju enligt väderprognosen hålla i sig.

2 kommentarer:

  1. Det är förstås inte samma värme här som i Spanien, men nu börjar den fina årstiden! :)

    SvaraRadera
  2. Visst är skogspromenader härliga, som balsam för själen. Blir det nu varmare är det ännu skönare, då man kan slå sig ner och njuta ordentligt av skogens ljud.
    Kram

    SvaraRadera