Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 28 september 2014

Våra otroliga kaktusar...

Kaktusar är i princip de enda krukväxter som vi har inne här hemma. Dom flesta är nog betydligt äldre än 25 år. På senare år har den här sorten blommat flera gånger om året med otroligt vackra blommor. Nu är det nog rekord, tillsammans har dom 18 blommor. Det är bara synd att dom blommar så kort stund, bara någon dag sen vissnar dom ner.
Till och med den här stora kaktusen blommar nu, det har den aldrig gjort tidigare.


En gul fin blomma och flera knoppar finns också som väntar på att slå ut.


Blomman ser ut som en liten rosenknopp, visst är den vacker.


Det är skönt att vi inte lämnar vårt hus obebott, när vi snart åker till Spanien, växterna behöver ju lite omsorg för att bli så här fina och det sköter våran inneboende om som tur är.

4 kommentarer:

 1. Ni får lasta med dessa vackra kaktusar till Benidorm (om ni åker dit i vinter). Vi såg en trailer där, som hade 58 kaktusar i krukor på sin uteplats. Kram

  SvaraRadera
 2. Ja kaktusar behöver ju inte så mycket vatten som andra blommor. Vi har sönerna till hjälp med blomvattning, ev post och snöskottning. Skönt att de bor nära. Sen drar vi ner värmen så de inte torkar ut. Kaktusar är fina.

  SvaraRadera
 3. Kaktusar är fina när de blommar. Vi lämnade våra blommor hos sonen för övervintring, får se hur många vi får tillbaka levande........

  Skönt att ha någon som gör dem sällskap och sköter om dem........

  SvaraRadera
 4. Såå fina kaktusarna är, ja det är toppen med inneboende! ;-/

  SvaraRadera