Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 18 maj 2015

Grattis på 14 årsdagen

Idag grattar vi vår lilla kisse Simone som fyller 14 år. Hon är fortfarande lika lekfull som en kattunge och vill vara med överallt. Här vill hon vara med och sy, det gäller att se upp så hon inte fastnar i symaskinen. Hoppas vi få många fler år tillsammans. Hennes syster Rosita är uppe i katthimlen, hon blev sjuk och somnade in när hon var 9 år.Husbilen gick igenom felfritt i besiktningen i fredags. Även om man har en ny bil är det alltid lite pirrigt innan.Vi försöker alltid att besikta i Norrtälje för killarna där är så trevliga, dom känner igen oss när vi kommer och det blir alltid en massa husbilssnack. Enda nackdelen är väl att dom är dyra, 890 kr kostade besiktningen.

Fy sjutton vilket väder det har varit nu en längre tid, kallt och regnigt, härom morgonen var det frost. Vi har tjockare kläder på oss nu än vi hade i Spanien i vintras och då har ändå mer än halva maj gått. Snart måste det vända och bli varmt annars tröttnar vi på att vara hemma i Sverige ;-( .

6 kommentarer:

 1. Simone verkar så rar och nyfiken. Så skönt att ni klarat av besiktningen.Då är det bara att planera nya resor. Ha dé gott! Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Grattis Simone
  önskar
  Bosse och Gerd
  (f.n. i ett soligt men kallt Helsingfors)

  SvaraRadera
 3. Det är bara att GRATULERA både besiktnings resultatet o kissemissen :-) :-)

  SvaraRadera
 4. Hej, vad skönt att husbilen gick genom besiktningen! Värmen, ja den verkar mest hålla sig undan. HOppas verkligen den kommer snarast!

  SvaraRadera
 5. Grattis både till Simone och till husbilen som klarade sig utan anmärkningar :-)

  SvaraRadera