Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 28 maj 2015

Lilla cirkushunden

Alonso är en riktig cirkushund, han kan en massa konster. Han är en baddare på att fånga och rulla iväg bollar, kastar man bollen till honom så tar han den för det mesta i luften och rullar sedan tillbaks den till oss med nosen.

I vår förra bil, Concorden, var hans favoritsyssla att hänga ut genom fönstret och så skulle vi kasta upp bollen till honom och då fångade han den i munnen, det kunde han hålla på med hur länge som helst.
Igår visade han sig på styva linan genom att gå en längre stund på två ben när han letade efter något uppe på skåpet.


Han är  även duktig på att snurra runt i luften, vi återkommer när vi har fångat det på bild.

5 kommentarer:

 1. Mysigt med en aktiv hund. Rasen är ju fabulös. De verkar kunna lära sig allt skojigt. Chivas är nu tre månader och har också tendenser till att bli en cirkushund men först kämpar vi med att få honom rumsren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så var Alonso inte så lättlärd när det gällde det, det tog väldigt lång tid innan han blev riktigt rumsren.

   Radera
 2. Alonso är verkligen aktiv o påhittig, alltså mycket mer än andra småhundsraser! Finns säkert omskrivet i facklitteratur om den rasen, har du nåt tips skulle vara intressant o veta mer!? Kram

  SvaraRadera
 3. Alonso verkar vara ett charmtroll, säkert kul att kunna gå på två ben.

  SvaraRadera