Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 14 juni 2015

En helg med mycket känslor

Den här helgen har inneburit många olika sinnesstämningar, vi har gråtit mycket av både glädje och sorg.

Vem kan inte låta bli att fälla tårar när man hör och ser det här?Men mest av allt har jag nog gråtit över det som hände Lisa Holm, hur kan man göra något så ofattbart som att döda en annan människa. Den här fina filmen har en ung tjej lagt in på Youtube igår, nu är Lisa bland  de vackra änglarna i himlen. Våra tankar går till Lisa och hennes nära och kära.Nu är husbilen parkerad, tvättad och städad, efter senaste turen. Här håller Anders bara på med lite putsning av listerna efter vår långresa i vintras.


Därefter återstod att försöka få ordning på verandan och trädgården. Nu har vi flyttat ut kaktusarna på verandan, nu kommer dom inte in igen förrän vi förhoppningsvis åker söderut i höst.


Dom här kompisarna satt och undrade vad vi höll på med, ska ni bli klara snart tycktes dom tänka.


Det var kanonväder på lördagen så det blev även en liten cykeltur ner till Linanäs mellan bevakningen av bröllopet och även bevakning av barnbarnet Max tider vid tävlandet på motorcykel i Norge. 


Det satt lite folk på restaurangen.


Den här synen förvånade oss lite, har dom öppnat ställplats i Linanäs? Tyvärr kan det nog inte stämma, parkeringen tillhör Rastaborg och dom som stod där hörde nog på något vis till dom. Tilläggas kan att Rastaborg nu är till salu, någon som är intresserad kanske, mycket mark finns och där skulle nog kunna bli fina ställplatser? Finns nog en väldig potential för dom som har lite pengar att lägga ut. Se mera här


2 kommentarer:

  1. Jag såg bara en del av bröllopet, det syntes väl att paret verkligen älskade varandra och att lyckan var stor.
    Jag har också känt sorg över att en ung flicka mist livet på ett brutalt sätt. Helt meningslöst och helt ofattbart våld mot en människa. Helt förfärligt.

    SvaraRadera
  2. Nämen oj vart försvann kommentaren jag började skriva? Ja usch vad tragiskt med flickan... unga tjejen som hade hela livet framför sig. Hoppas de får fast fanskapet som gjorde det och att hen får sitt straff. Bröllopet missade vi då var på rullande fot så att säga och inte fick in några svenska kanaler. Ha det gott .

    SvaraRadera