Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 25 juni 2015

Nej nu börjar vi bli trötta på det dåliga vädret......

Vilket himla tråkigt väder det har varit, kallt och regnigt. Nu börjar vi tröttna, vi har bara gjort en liten tur med husbilen till Trosa och Söderköping. På grund av vädret har det inte lockat till några fler turer.

Husbilen har varit parkerad på sin plats under tak men du börjar den längta att komma ut igen.


Det enda positiv med vädret har väl varit att det växer så det knakar om det. Vår Paradisbuske som fått många smällar under vintrarna blommar lika grant igen. Men det är ju inte bara bra med att det växer utav sjutton, det medför ju också en del jobb i form av gräsklippning och ogräsplockande, men det är smällar man får ta.


Enligt långtidsprognoserna ska tydligen värmen komma till norra delarna av Europa någon gång under nästa vecka. Vi har därför börjat prata om att eventuellt bege oss ner mot Tyskland, först har vi lite vi måste uträtta i slutet på nästa vecka men sen åker vi nog, vi får se vart det blir. Då får vi hoppas att vi får lika fint väder som vi hade förra sommaren på vår tur till Tyskland.


3 kommentarer:

 1. Sol & värme försvinner inte, den bara flyttar på sig. Själva har vi +29 i franska Alperna när klockan är 19.30. Hoppas att sol & värme kommer till er också.

  SvaraRadera
 2. Enl prognos SMHI, kommer värmesolväder från Spanien/Frankrike onsd-sönd, vi ser redan att det är på G i Hyssna, häärligt!

  SvaraRadera
 3. Sol & värme har vi haft här på öarna. Idag tar oss färjan till Fastlandet.
  Ni ska ha ett stort tack. Våran första plan hade inte fungerat.
  Ha det bra Nisse & Birgitta

  SvaraRadera