Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 7 november 2015

Strandliv

Det har varit otroligt fina och varma dagar nu. Då är det full fart nere på stranden. Längst bort på Levantestranden, närmast gamla stan, brukar det samlas ett helt gäng "körsångare" som sjunger för fulla halsar.


Många solbadade och även en hel del tog sig ett dopp.


Själva passade vi på att besöka tapasbaren, La Cava Aragonesa, för en liten lunch bestående av två tapas, en med lax fylld med en god röra och en med skaldjursröra till det varsin kall öl till priset av drygt 10 euro. Det här stället är ett av våra favoritställen.


Häromdagen var vi vid Albirstranden, havet där har en så himla fin turkos färg. Skillnaden mellan stränderna i Benidorm är att stranden består av mer små stenar istället för sand.


Här såg man spåren efter det ösregn som kom tidigare, det är tur att det finns ordentliga diken för vattnet men trots det så blev det översvämningar på gatorna i Albir.


Här hade en grävskopa precis dikat ur ner mot havet.


Den här lösningen har vi inte sett tidigare men den är ju ganska smart, man använder bilsläpet till veranda, det sparar ju utrymme på tomten..


Hemma i Sverige har familjen fått utökning, nu skulle man ju velat vara hemma för att uppleva valptiden. Det ska bli spännande att se hur Alonso reagerar till den här lilla krabaten när vi kommer hem.Idag säger vi dessutom ett jättegrattis till vår son som fyller år. Hoppas att du får en fin dag.2 kommentarer:

  1. Ojoj vad mycket folk på stränderna! Vi har också solat och badat idag, men det är lite glesare på stränderna här... Snart är det också dags för oss att rulla norrut!

    SvaraRadera
  2. Körsång på stranden i solskenet verkar vara något som att många gillar.

    SvaraRadera