Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 31 december 2015

Gott Nytt År

Tänk vad tiden går fort, och till råga på allt går den fortare och fortare ju äldre man blir. När man var yngre tyckte man nästan att tiden stod still och ville att den skulle gå fortare. 

Vill nu passa på att önska alla våra nära och kära och alla bloggläsare ett riktigt Gott Nytt År! Vi hoppas att det inte blir så mycket smällande med raketer i år med tanke på alla våra fyrbenta vänner. Hundarna på bilden är inte våra, bilden har jag lånat från Pixabay.Här på camping Raco är det nu knökfullt, finns inte en ledig plats. Man har till och med fått ställa husbilar uppe vid boulebanan. Det kanske kan bero på att i år har det kommit ett helt gäng med engelska barnfamiljer, alla har dom nya och jättestora husvagnar. Barnaskaran är även stor med barn i olika åldrar, dom är så många så en del verkar ha svårt att hålla reda på dom. Igår kom en liten liten tjej, hon kunde på sin höjd vara nåt eller några år, gående långt ifrån sin husvagn då fick ett par rycka in, ta henne i hand och leda henne hem igen, föräldrarna syntes inte till bara syskonen. Ibland är även deras små hundar på rymmen runt på campingen då kan det hända att en och annan får påhälsning. Det känns lite som att dom har en annan syn på det där med att vara rädda om varandra. Få se om dom åker härifrån efter helgerna för de större barnen bör väl gå i skolan, då kanske det blir lediga platser igen.

Idag har vi både sol och moln, nu när klockan är halv 12 har vi drygt 18 grader i skuggan.

8 kommentarer:

 1. Fin bild! :) Ett riktigt Gott Nytt år önskar vi!

  SvaraRadera
 2. Tackar, vi önskar er detsamma, Gott Nytt År.

  SvaraRadera
 3. Vilka söta hundar! Vi förstår att det kan kännas som campingen är full då den stora planen har tagits i bruk. De små engelska barnen kanske skulle ha någon form av halsband typ våra hundband med namn o tel.nummer för att man snabbt ska komma i kontakt med föräldrarna. Underlättar för alla parter. Chivas klarade alla smällarna i Sälen! Duktig vovve säger matte o husse. Men i alla fall så önskar vi er Ett fortsatt gott 2016. Vi längtar tillbaka till värmen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra ide med namnlappar på barnen. Två av vagnarna åkte härifrån igår, tror att dom blev bortkörda av campingen, men det är ett stort antal vagnar kvar. Va skönt att det gick bra för Chivas, Alonso låg och skakade ett bra tag i soffan men efter 12 blev det lugnt och han kunde sova. Idag verkar han ha glömt det och vi har inte hört några smällare ännu peppar peppar.

   Radera
 4. Visst är det härligt väder nu! Brukar alltid vara det såhär runt jul och nyår :-)

  God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma. Idag har vi dessvärre lite molnigt.

   Radera
 5. God forts. på er alla fyra! Exakt samma härnere mycket fler engelsmän, övervägande par färre barn. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma till er. Kramar från ett idag molnigt Benidorm.

   Radera