Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 17 februari 2016

Albir och parkeringar...

Vi läste i en engelsk tidning att det stod husbilar på lite olika bilparkeringar runt Benidorm, bland annat bakom Consum i Albir, det måste vi kolla närmare på tänkte vi.

I Google Earth hittade vi denna street view över platsen.

Man ser tydligt en skylt där det står att husvagnar inte får parkera där men hur är det om man parkerar en husbil där över natten det vet vi inte.

Det är i alla fall en stor parkering och när vi var där var det så här många husbilar parkerade, om dom skulle stå över natten eller inte det vet vi ju inte så klart. I den tidning vi läste angav dom att det ibland stod 30 husbilar där.
En annan bra parkering om man vill till strandpromenaden i Albir med bil är den här, där det också brukar stå husbilar, där parkerade vi lillbilen idag.


Några husbilar stod även här. Vet ej om det är tillåtet att parkera för husbilar.


På sommaren ser street viewen ut så här men på vintern är det bara en stor parkering.

Havet vid Albir har alltid en så vacker färg, den ledsnar vi aldrig på.


Lägg även märke till den klarblå himlen.

Nu var det dags för en liten vätskepaus och vad passar då inte bättre än en liten öl och lite pestokryddad potatis som tapas, allt till den billiga penningen av 1,20 euro per person.Utsikten går inte heller av för hackor.


En liten smolk i bägaren är att det blåser fortfarande ganska mycket men enligt prognosen så skall det mattas av, det hoppas vi på. Imorse hade vi runt nollgradigt ute när vi vaknade, men när solen kom fram så blev det fort varmare.

2 kommentarer:

  1. Intressant med P-platserna i Albir, dom finns till för pb men, men:-/ Albir är en favoort liksom Benidorm. I morse, ja redan inatt drog värme o Saharavind med sand in över oss så hela campen har tvättat o fejat bort det mesta MEN nu är vinden tillbaka o solen ser rödbrun ut, jerk :-/

    SvaraRadera
  2. En HB:s liv idag består av jaga eller jagas

    SvaraRadera