Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 13 mars 2016

För oss som älskar hundar, sol och hav....

...är camping Bon Repos perfekt. Vi har nog aldrig sett så många hundvänliga campare på någon annan camping. Det var skillnad mot camping Raco i Benidorm där man inte var lika hundvänliga, en campare hade till och med satt upp en liten kamera i sitt husbilsfönster ifall någon hund skulle "våga" lätta på benet där. Man kände sig också "övervakad" av vissa säsongscampare, trots att man skötte sig och sin hund hela tiden.

En som älskar den här campingen är Alonso, det finns hur mycket promenadstråk som helst där han kan gå lös, här går vi utanför campingen norrut.


Här springer han efter bollen på stranden nedanför husbilen.


I helgen verkar det ha varit någon träff för ägare till stora hundar, dom har bott i stugorna på campingen. Det är ju lite ovanligt för de flesta campingstugor som vi sett brukar inte tillåta husdjur, men här finns så många stugor/bungalow så det är väl ok i en del.


Ibland kom dom väldigt nära oss, då blev Alonso lite konfunderad.Men höll dom sig på stranden var det lugnare tyckte han.


Några andra som höll sig på stranden var dessa modiga badare, i kallaste laget för vår smak.


Det finns mycket häromkring som man kan utforska, vi har bland annat åkt till Calella, där vi för flera år sedan campat med husvagn, tyvärr missade vi att ta foton. Åt andra hållet ligger Blanes, där vi också campat tidigare, tyvärr inga bilder därifrån heller.

En dag åkte vi till Tossa de Mar som är en liten mysig ort, där tog vi i alla fall detta kort nere vid havet.


Idag ska vi börja att lasta lillbilen på släpet för att imorgon dra vidare norrut. Vi kommer nog att sakna denna vy från vindrutan.


Vi kommer nog också sakna dessa fina "campingtomter". Synd bara att det här uppe i norra Spanien är så mycket kallare än nere runt Benidorm, annars vore det ett bra alternativ för övervintring.2 kommentarer:

  1. Wow, verkar fint men som du skrev, lite kallt! Forts trevlig resa!

    SvaraRadera
  2. Häftig hundcamping. Där kommer Millie att trivas. Fast för övervintring letar vi efter en liknande längre söderut.

    SvaraRadera