Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 22 oktober 2014

Tisdagmiddag på Peppermill.

Förra förra året var vi som mest 4 svenska ekipage här på El Raco samtidigt, förra året hade det ökat till 15 ekipage samtidigt. Nu är vi ju bara i början av säsongen och redan är det många svenskar här, gamla bekanta och nya. Igår intog vi en gemensam middag på restaurang Peppermill som ligger en liten promenadväg från campingen, vi var totalt 18 stycken. Det serveras alltid mycket mat så det är inga problem att bli redigt mätt.

Här syns Maggan och Leif till höger och Inger som andra kvinna till vänster, de är gamla bekanta från förra året.


Här sitter Bosse och Gerd till höger, också gamla bekanta från förra året.
Jag tror det varit rekordvarmt sen vi kom hit och rekordet slogs nog idag när det redan var 24 grader i skuggan innan solen ens hade gått upp bakom bergen. Nu har det stigit till 28 grader och varmare lär det nog bli.

Vi läste i en norsk tidning igår att man stängt ställplatsen Camper Park Costa Blanca som ligger en liten bit bort från Benidorm, nu är man tydligen även på gång att dra in tillståndet för ställplatsen Orange Grove som låg nästan granne med Camper Park Costa Blanca. Vi åkte förbi ställplatsen San Antonia vid Albir igår och där var det proppfullt. Undrar då vart alla husbilar ska ta vägen, blir det månne på campingplatserna? 

En annan sak som vi hört är att camping Villasol i Benidorm har gjorts om så man har byggt bungalows där åretruntcamparna stod, vilket innebär att dessa tydligen flyttats ner bland den andra campingtomterna. De som stått på Villasol tidigare upplever inte ombyggnaden som positiv, detta kan ju också göra att fler kommer att välja camping El Raco. Än så länge finns det dock lediga platser här men man vet inte hur det blir längre fram.

4 kommentarer:

 1. Det ser ut att ni har det mysigt! Hälsa Åke och Agneta från oss när du ser dom. Tack också för alla upplysningar om ställplatserna. Du är fantastiskt duktig Birgitta........Kram från oss två

  SvaraRadera
 2. Det ser både trevligt och festligt ut, kul att ni är så många redan på samma ställe.

  SvaraRadera
 3. Förlåt alla pensionärer och övervintrare i Benidorm, det såg ut som Benidorms PRO avdelning. Kram & Ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men vi är ju pensionärer, det är väl inget fel med det ;-)

   Radera