Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 20 oktober 2014

Varma och soliga dagar

Det har varit otroligt varma och fina dagar sen vi kom till Spanien. Temperaturen har legat på mellan 25 och 30 grader och det har varit nästan vindstilla. Det är nästan att man tyckt det varit lite för varmt, Alonso vill inte gå några långa promenader när det är så varmt. Men man ska ju inte klaga för det är ju därför som vi åker ner hit över vintern.

I fredags cyklade vi ner till strandpromenaden, det var mycket folk på stranden och många av dom badade också.Vårt mål för dagen var denna tapasbar som är vår favorit.  


Mycket tapas finns det att välja på.


Den här gången blev det en med skaldjursfylld paprika och en med fylld skinka, smakade jättegott med en kall öl till.


På Tiki Beach var det som vanligt full fart, men där cyklade vi förbi för det är lite för stökigt där tycker Alonso.


Många campare har stora blomkrukor fyllda med blommor, här var det hibiskusar i olika färger. Jag blir själv sugen på att köpa lite blommor, nu har jag bara en kruka med lite pelargoner i men det ska nog blir fler.


En annan syn som inte är så rolig att titta på är alla dessa vildkatter. Den här lilla krabaten var nog inte många dagar gammal, den tittade på oss med stora ögon.


Idag ska vi åka till Carrefour med lilla bilen och se om vi får tag på ett par solstolar.

5 kommentarer:

 1. Nu nästan avundas jag er, så varmt, så skönt och härligt. Fortsätt & njut.

  SvaraRadera
 2. Otroligt vilken värme! Här i Sverige är det kallt och mörkt... ;)

  SvaraRadera
 3. Här är vi hemkomna från Norge (Snö) så ser nan värmen på stranden i Benedorm. Vi skulle ha kört till Danmark idag men väntar till nästa vecka och hoppas på bätre väder. Men helgen är vi ute till Lundåkra.
  Ha det bra Nisse & Birgitta

  SvaraRadera
 4. Skönt o vara framme o boa in sig! Vi drar på steget p g a värmen, phu, idag har vi landat i San Rafael (Spätzte Fritz) o äter gott! Det var en jobbig färd från Gruissan i Fr med framrutan mot söder... men nu hägrar målet i Roquetas de Mar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att ni är på go, blev lite orolig när jag inte hört nåt. Ha en fortsatt resa och var rädda om er. Kram från ett jättevarmt Benidorm, nu när klockan är 8.30 har vi redan 24 grader ute fast solen ännu inte har gått upp bakom bergen.

   Radera