Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 17 februari 2015

Nu är det maxat på vår plats.

När vi kom ner hit till camping El Raco i oktober valde vi att parkera vårt släp inne på den inhägnade parkeringen i anslutning till campingen. Vi har betalat 1,1 euro per dygn för parkeringen. Nu när det var dags att återigen göra en förskottsbetalning blev vi lite snåla och bestämde oss för att parkera släpet på vår campingtomt istället. Vi fick göra lite justeringar genom att plocka ner ett av vindskydden och flytta in det andra vindskyddet närmare husbilen.

Som ni ser fick vi in släpet men det blev med sugpassning.


Men det är bra ändå att platserna är så pass stora att dom rymmer en ganska stor husbil, släp och en liten personbil och då blir det ändå en rejäl plats över för bord och stolar.På söndagar och onsdagar, när det är marknad i Benidorm, passar man på att ha liveunderhållning på den här baren Café Olé, som ligger ganska nära marknaden, en man sjunger gamla hits till inspelad musik. Det är mycket populärt och uppskattat. Vi har varit där vid flera tillfällen men inte lyckats få något ledigt bord. I söndags hade vi dock tur och fick ett bord.


Med den här bakgrunden ser Anders ut att trivas.


Alonso hittade även han en favoritplats i skuggan, tur det för det var ordentligt varmt i solen.


Vi har haft ett par kanondagar med riktigt varmt väder ända fram emot kvällen men nu verkar det ha vänt igen för idag har vi mulet väder, dock inget regn ännu.

1 kommentar:

  1. P-utrymme åt alla sina atiraljer vill man ju helst ha så nära som möjligt, ser toppen ut nu för er! Här på Roquetas camen har vi liite bättre svängrum runt atiraljerna dock ;-)
    Nu, är oxå de nybyggda förvaringshytterna klara, flyttar dit de saker vi ej anv. hemma på sommaren, före vi drar hemåt. Stort utrymme så vi delar med våra Dk vänner, kostar oss 85€ per år.

    SvaraRadera