Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 2 februari 2015

Nu skulle man vara i Jerez.

Igår började de första testerna inför F1säsongen 2015. Marcus Ericsson har i år bytt till Sauberteamet. Förra året gick det ju inte så bra för Caterhamteamet som han körde för då.

De första testerna igår verkade verkligen lovande, Marcus hade den näst bästa tiden. Här kan man följa testerna live...Första gången vi träffade på Marcus "live" var i Monaco 2010 när han körde GP 2.


Här kan du läsa mer om det.

Vi har tidigare följt testerna på plats i Jerez två år i rad men beslöt oss för att inte åka dit i år vilket vi nu tycker är synd eftersom det verkar gå så bra för Marcus.

Här kan du läsa lite mer om testerna förra året.

Nu håller vi alla tummar vi kan för att det ska fortsätta att gå bra för Marcus.

Det har nu varit lite, eller ganska mycket blåst här i Benidorm de senaste dagarna. Det var till och med så vår lilla kisse var lite orolig om vindskydden skulle stå pall.


Till slut fick hon kalla på husse så han fick göra lite försträrkningar.


Just nu har det mojnat men det är mulet, tydligen ska det börja blåsa igen senare.

6 kommentarer:

 1. Vi satt hela dagen inne i husbilen igår och följde testerna via Sky Sport och vi skriver - äääääääntligen är säsongen igång igen - endast 38 dagar och drygt 12 timmar kvar till practice 1 i Melbourne !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sky sport är det på campingens kabel tv?

   Radera
  2. Nej, tyvärr inte - endast på SkySports webbsida !

   Radera
 2. Kanske ska ni inte sakna det för storm/orkanbyarna är kvar, men just idag var vi utomhus ända till kl 17, kväll-natt timmarna har varit värst de sista dygnen ;-/

  SvaraRadera
 3. Inget vidare med stark blåst.Tur att kisse "hjälper"till! Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Det verkar vara en klok katt.

  SvaraRadera