Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 23 februari 2015

Nu börjar det röra på sig lite här och där..

Imorse åkte våra närmsta engelska grannar härifrån campingen. Det börjar röra på sig lite här och där kan man se, några börjar packa ihop för att åka om några dagar och flera nya campinggäster har kommit hit.

Idag har vi haft kanonväder, varmaste dagen på länge, det var till och med varmare ute än inne i husbilen. Det blev en liten cykeltur till strandpromenaden och därefter en liten lunch på tapasbaren i gamla stan. Det var jättemycket folk i gamla stan och på strandpromenaden fastän det var måndag, men här nere är det väl förresten helgdag varenda dag.

2 kommentarer:

  1. Tack för tips...följer er via en länk från Freedom...Just nu på ställplats i San Fulgencio. Tänkte kolla in Benidorm, minnen från charterresornas tid. Kan tänka mig att det hänt mycket...Hälsningar Solan

    SvaraRadera
  2. Här är också förberedelser lite varstans för hemfärd, intressant att följa procedurerna hos de olika. Vi 'försöker' göra likadant varje säsong så blir det bäst. Men värmen kan ställa till det så vi inte orkar merän lite per dag, oftast tar det 4 dagar i lugnt tempo!

    SvaraRadera