Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 4 mars 2015

Mysig liten badvik

Den här lilla badviken ligger norr om Levante stranden, den besökte vi förra året med vespan, häromdagen åkte vi dit med bilen. Det är en riktigt mysig badvik men det är en slingrig brant väg dit.Alonso fick passa på att bada tassarna, egentligen får inte hundar vara där men nu när det är lågsäsong så är det ingen som protesterar.


Den enda lilla nackdelen som jag tycker är att det är ett populärt ställe för nudister och då känner vi oss inte riktigt bekväma, men man får låta bli att titta så går det bra.


Dom här modiga killarna såg vi på fasaden vid hotell Pelikan, vet ej vad dom höll på med, vet bara att vi satt med andan i halsen och följde deras arbete.


Hur sjutton törs dom dingla i den där lilla korgen så högt upp i luften?


Nu börjar det bli mycket ungdomar på Tiki Beach igen, säsongen är i gång i full fart igen.  


Våra små troll har en förmåga att hitta konstiga sovställningar, här har lilla kissen valt sopkvasten till kudde, kan det verkligen vara skönt?


5 kommentarer:

 1. Jo det är spännande vart man än kommer, börjar inse att vi kommer från en annan planet o ser man det så är det himla intressant, ja lite "Nyfiken gul". :-D

  SvaraRadera
 2. Ser ut som att sommarsäsongen närmar sig! Om ett tag kommer vi nog förbi Benidorm, får se när!

  SvaraRadera
 3. Att hänga så där på fasaden är inget för mig och otäckt att titta på också.
  Sopkvast till kudde hihihi varmt och skönt i solen förståss och då spelar det ingen roll. Våran Nogger kan ligga under täcket en hel dag, jag och kikar in under ibland för att se så han får luft och lever.
  Kram Yvonné

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt katten tycks ha det.

  SvaraRadera
 5. Härligt med små skyddade badvikar, oåtkomliga för husbilar!

  SvaraRadera