Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 14 februari 2010

Blogg torka

Nu har det varit bloggtorka. Det har inte hänt något särskilt att skriva om. Frysen är lagad, nybakad äpplekaka är fixad idag. Samtidigt som frysen gick sönder gick även tvättmaskinen sönder. Ny tvättmaskin införskaffades på nätet via Tretti.se. Allt fungerade perfekt, maskinen levererades till dörren. Tänk vilka nya tvättprogram som finns nu, mycket är eko-anpassat.

Snart är det 1 år sedan Anders gick i pension, han har inte ångrat en dag att han gick i förtid. Det är konstigt hur snabbt tiden går när man inte arbetar längre.

Idag har vi tittat på gamla fotografier, eftersom det inte har varit något vidare promenadväder. Vi har frossat i gamla campingbilder och även tittat på bilder när barnbarnen var små. Då förundras man även hur fort tiden har gått.

Anders har ett evigt jobb med att hålla snön borta från uppfarterna till huset och garagen. Katterna tycker fortfarande att det är jäkligt jobbigt med all snö. Vår lilla gråa katt går ut på sina dagliga promenader men vår svarta katt måste vi bära ut på trappen för att hon ska gå ut och lufta sig, hon längtar till värme och sol.

Vi hörs snart igen, kramar på alla hjärtans dag från Anders och Birgitta!

1 kommentar:

  1. Det är så roligt att läsa om era pyssel hemma på Ljusterö. En dag sent önskar vi er kramar på alla hjärtans dag. Här är lite feber och verkar som en förkylning är på G. Det är dessvärre jag C som kroknar först, men med ett possitivt seende på detta är jag nog på benen imorgon! Kram

    SvaraRadera