Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 1 februari 2010

Strömming i stora lass

Igår kom sonen till oss med en hel plastkasse full med strömming som han fått ifrån en kompis som fiskar. Kompisen hade tydligen fått 60 kilo strömming så han ville bli av med en del. Sonen ville göra en deal med oss, vi skulle få hälften om vi tog hand om rensningen. Vad gör man inte för sina barn. Så idag har det blivit en hel del fiskrens för vår del.
Därefter stekte vi flundror som vi sedan skall lägga in i lag. Här är det färdiga resultatet, innan inläggning. Det blir gott på hård macka.

Det har kommit mer snö, det blev därför en hel del skottande i helgen.

Hälsningar från den soliga men snöiga skärgården.

4 kommentarer:

  1. Färsk strömming nu!!! Det låter bara för bra, var i hela friden har dom fiskat? MMMMMMMMM, så gott

    SvaraRadera
  2. Dom la nät/skötar under isen utanför Ljusterö och fick så himla mycket. Idag har vi smakat på strömmingen och imorgon blir det Anders goda hemlagade potatismos till strömmingen. När jag tänker efter så skulle jag nog kunna byta bort lite mot er Italienska mat som inte heller är så dum.

    Hälsningar Anders och Birgitta

    SvaraRadera
  3. Mmm, man riktigt fantiserar o förnimmer doften av nystekt strömming t o m får hemlängtan från Spanien! Tror vi avvaktar ett tag ändå m tanke på all snön därhemma.

    SvaraRadera
  4. Stanna kvar i Spanien ett bra tag till! Här hemma är det väl tveksamt om snön försvinner ens till midsommar. Idag ska vi ta en sväng med husbilen och handla skrymmande saker. Det är tur att vi har bilen under tak så den åtminstone är snöfri.

    SvaraRadera