Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 18 juni 2011

Jiippi!!!!!

Nu är allt klappat och klart. Igår förmiddag ringde jag till Statens Veterinärmedicinska Anstalt, SVA, för att höra om dom hade behandlat Alonsos blodprov. Jag hade läst på deras hemsida att analys endast utfördes måndagar och onsdagar helgfria veckor, provet skulle vara hos dom senast dagen innan, analysen skulle ta 3 arbetsdagar. Vi var väldigt spända på om provet hade kommit till dom i onsdags i så fall skulle det kunna bli klart igår. Efter spänd väntan fick jag beskedet att dom hade provet för ananlys, men sen kom nästa fråga blev det godkänt? När vi satt och åt ringde dom från veterinären och gratulerade oss, Alonso var godkänd och passet var klart, dom hade fått svar via e-post från SVA. Det kändes skönt, nu kan vi gå vidare i planeringen.


Italien here we come!!! På tisdag efter att Anders varit hos tandläkaren åker vi direkt , vi får sen se hur lång tid det tar innan vi är Italien.


13 kommentarer:

 1. Vad skönt att det är ok med pappren! Då kan ni rulla på som ni vill!
  Ja italien ja, dit skulle jag också vilja nån gång!

  SvaraRadera
 2. Kan bara säga:"GRATTIS!" Jaha, så nu ska Alonso ut på sin första långresa! Undrar just vart ni ska i Italen. För några år sedan flög vi till Italien, hyrde bil och reste runt i Toscana under 3 veckor. Helt underbart!
  Önskar er alla en riktigt skön resa!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Och snart på väg, underbart! Själva har vi några veckor kvar, men sen blir det både Kroatien och Italien...

  SvaraRadera
 4. Men vad bra! Grattis!
  :-)

  SvaraRadera
 5. Grattis och "varmt" lycka till i Italien! För varmt kommer det nog att säkert bli. Vi kommer att stanna hemma i sommar och njuta av vårt nya hus, med undantag av korta husbilsutflykter. Massor med kramar till er TRE, skriver Christina & Åke

  SvaraRadera
 6. Nu glömde jag katten, er fyra kommer kramarna till naturligtvis!

  SvaraRadera
 7. Matts Torebring18 juni 2011 18:33

  Våra "Finska kamrater" skrev till oss... "Int är det långt till Gibraltar, vi har kört 335 mil och åkt båt 28 timmar för att komma till Sicilen". Lycka till på er resa. Hoppas att Alonco kommer att trivas.

  SvaraRadera
 8. sv: Det är just det där med dom trånga gränderna... Annars skulle vi ha haft husbil för länge sen. Jag fortsätter nog med att bygga min koja :-)

  SvaraRadera
 9. grattis till det godkända provet och att ni nnu kan planera för eran resa!

  SvaraRadera
 10. Grattis till att allt gick bra med provet. Ha en skön resa. Midsommarafton påbörjar vi vår semesterresa mot Polen. ha dé!

  SvaraRadera
 11. Birgittha Johansson20 juni 2011 15:49

  Hej! ha en riktigt fin och trivsam resa ner till
  Italien, har just kommit hem från veterinären efter att ha fått en påfyllnadsspruta med rabiesvaccin i och med att vi åker till Provence
  om tre veckor och i Frankrike måste ju hunden ha vaccin varje år, nu är det fixat och klart och Jeff är redo för Europa!
  mvh Birgittha i Småland

  SvaraRadera
 12. hoppas ni har en bra resa och att ni har fint o varmt väder, mer än vad man kan säga om detta härhemma just nu!

  SvaraRadera
 13. Nu ser vi fram emot att kunna följa resan på denna blogg. Har ni bestämt vilka campingplatser ni ska besöka? Jag har ett bra tips på en jättefin camping precis utanför Caorle. (En liten gullig stad mellan Venedig och Trieste.) Hör av dig om du vill ha exakt väganvisning.
  Kram Marianne

  SvaraRadera