Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 7 juni 2011

Övernattning i Västerås

Efter en intensiv söndag ville vi inte åka ända hem utan valde att övernatta på en ställplats vid gästhamnen i Västerås, den var en positiv överraskning. Det fanns 7 eller 8 husbilsplatser, några med elanslutning och även vatten fanns vid platsen. Intill låg ett servicehus med toaletter, duschar och jag tror även tvättmaskiner. I byggnaden fanns även en kiosk. Vid bryggorna fanns några restauranger. Intill låg det fina promenadvägar och även ett bad inom promenadavstånd. Avgift för en natt var 150 kr. Vi var 3 bilar som övernattade. I bakgrunden på bilden ser man servicehuset.

Det var mycket gräsytor och grönt runtomkring, man stod dock på grus.

Jag kan inte låta bli att lägga ut detta klipp från Youtube. Det är taget av en medtävlande till Max som körde med hjälmkamera nu i Örebro. I flera sekvenser ser man Max med nr 99, rött skinnställ och röd motorcykel. Det är imponerande att se hur dom flyger i guppen på gruset och flyger fram på asfalten på rakorna och i kurvorna.


Det här blir en spännande vecka, på fredag ska Alonso till veterinären för blodprov för rabiesvaccinationen, han ska även kastreras. Vi tycker lite synd om honom för det senare men vi tror ändå att det blir bäst så, han ska ju inte gå i avel eller bli någon utställningshund.

7 kommentarer:

 1. Filmaren hade lite svårt o hänga med ;-) I er sport dammar det oxå bra ser jag, trodde det oftast var mer asfalt. Håller tummarna för lille Alonso! Tack för stlpl tipset i Västerås!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om Västerås. Vi har stått vid Björnön utan service, men kan vara kul att ha något ställe inne i stan.
  Lycka till med Alonso.
  Vågar knappt se på hoppandet. Har en släkting, som ligger med söndertrasat knä efter en vurpa i ett hopp. Ha dé!

  SvaraRadera
 3. Verkar som ni hittade en fin ställplats!
  Ska kika på klippet, måste fixa lite kaffe först! :-)
  Motorsport är härligt tycker jag! För vår del bär det av till Tierp och Em i dragracing till helgen!

  SvaraRadera
 4. Jösses vad dom åker - jag skulle inte våga titta på...

  Håller tummarna för Alonso, ja att rabiesvaccinet har tagit alltså.
  :-)

  SvaraRadera
 5. sv: Du hade inte rätt på temat, det riktiga svaret finns ute nu. Men jag kanske tar ditt "koka-ris-på-bästa-sätt"-tema en annan gång :-D

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset om Västerås! Ser fint ut!

  SvaraRadera
 7. jag hoppas det gått bra för lilla Alonso idag hos veterinären!
  Ha en bra helg,

  SvaraRadera