Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 1 juni 2011

Ute på en liten tripp

I måndags gav vi oss iväg på en liten tripp med husbilen. Vårt första stopp blev i Askersund där dom har en riktigt fin ställplats, se denna länk. Sedan vi var här senast har man byggt ett nytt servicehus, där finns tömning, duschar och toaletter och ett fint kök. Servicehuset är även till för gästhamnen. Där finns också en liten kiosk och servering med en terass vid vattnet. Det kostar 140 kr per natt och det tycker vi är prisvärt för den fina standarden. Elplatser kommer till nästa säsong.

Så här fint stod vi med utsikt över vattnet.

Nästa stopp blev i Karlsborg där vi nu står på den fina lilla campingen. Här tänker vi nog stå några dagar. Det var många som hade bokat plats till helgen så det fanns inte så många lediga platser kvar. Vädret var jättefint när vi kom, på eftermiddagen/kvällen hörde vi åskan en bit bort och det kom några regnstänk. Vi tog en promenad utefter stranden till Göta kanal då tornade molnen upp sig.

Karlsborgs camping är en fin familjecamping, den ligger emellan Vättern och Bottensjön, promenadavstånd till Göta kanal. Vid stranden till Bottensjön, som ligger på campingen, är det fint att bada för barn, verkar vara långgrunt. På campingen finns även stugor att hyra, bland annat dessa två roliga stubbar som man kan bo i.


Fler bilder kommer senare.

6 kommentarer:

 1. Forts trevlig tripp o tack för bra trips, menar tips!

  SvaraRadera
 2. Sån härlig resa ni är ute på. Verkar ha kul formade stugor på campingen. Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Alltid bra med tips på ställplatser! Vi ska bland annat till Vingåker i helgen, så vi får väl se var vi mer hamnar...

  SvaraRadera
 4. Åh! Nu suger det i campingnerven... Vi ska nog ut och provcampa snart :-)

  Alonso blev jättefin!

  SvaraRadera
 5. ha en fortsatt trevlig tripp denna långhelg, själva är vi hemma då jag ska jobba imorgon och så är det lite annat smått o gott under helgen.
  Stugorna såg klart roliga ut, hade uppskattats av barnen att bo i en sådan :-)

  SvaraRadera
 6. Tack för fina tips. Ha en fortsatt bra helg.
  Christina & Åke

  SvaraRadera