Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 1 december 2011

Dags för att packa ihop

Det här var det närmsta toppen på Calpeklippan vi kom, eller rättare sagt som Anders kom. Vi förstod på Ama de Casa,s beskrivning att jag, Birgitta, aldrig skulle ta mig upp till toppen. Vi cyklade dock så långt som det var cykelväg och därefter gick Anders vidare upp en bit.

Där fick man en fin utsikt över hamnen och en av playorna.

Det finns två playor, en på var sin sida av klippan, bägge är imponerande. Ett litet aber är dock att man inte får ta med sig hund eller cykla på strandpromenaden. Eftersom vi hade Alonso i "bur" på cykeln så struntade vi i det och vi gick och ledde cyklarna.

Vi har fått nya grannar, ett holländskt par med tre små hundar, en av hundarna hälsade glatt på Alonso. Till skillnad från de andra grannarna var de här mycket trevliga.Imorgon åker vi vidare norrut, mot lite osäkra mål, kanske det blir Peniscola, vi får se. Enligt väderprognosen ska det bli en liten mellandag. Nu vet vi inte när vi får WIFI igen så det kanske blir ett tag innan vi hör av oss igen.

5 kommentarer:

 1. Skönt att ha fått trevligare grannar! Alonso verkar ju också ha stiftat bekantskap ;)

  SvaraRadera
 2. Vi önskar er en fin resa norröver. Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt att det var bra grannar - och så ska ni ha det så bra på er resa norrut

  SvaraRadera
 4. Åh vad härliga bilder, som vanligt.!
  Tyvärr kan jag inte stoltsera med lika härliga bilder, det är grått och vått här bara :-/ Inte nån julkänsla heller.

  SvaraRadera