Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 1 december 2011

Härligt väder i Calpe

Igår var det härligt väder, inte ett moln på himlen. Vi imponeras av Calpeklippan, vi har utsikt över den från vår ställplats. Vi har pratat med ett par andra svenska som ligger här och dom har varit uppe och klättrat på den. Jag fick även reda på att Ama de Casa varit där. Som tur är fick jag rådet från henne att inte klättra upp, i det här inslaget kan man se varför. Jag kommer att följa hennes råd, jag är alldeles för harig för såna strapatser.

Även igår tog vi cyklarna ner till strandpromenaden, där finns en mysig restaurang/bar med utsikt över vattnet.

Alonso tyckte också det var skönt med en paus i solen.

Ställplatsen ligger vid ett villaområde. Där finns en ödetomt med en massa hundar som skäller vilt när man går förbi. Det finns inget annat på tomten än några burar för hundarna. Undrar vems hundar det är?

I villaområdet finns en massa fina hus med stora trädgårdar. Det här trädet var fullt med citroner. På en annan tomt såg jag ett träd med apelsiner stora som grapefrukt.

Det finns gott om lyxvillor, bland annat den här med en stor fin julgran vid entren.

Den här typen av ekipage är vanliga här, stor husbil med en Smart på släp.

Idag är åter en dag med strålande fint väder, svalt på morgonen men solen värmer fort upp luften. Vi planerar även idag för en cykeltur.

1 kommentar:

  1. Härliga vyer, Calpe klippan är svårslagen, njut o ha ingen brådska norrut!

    SvaraRadera