Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 26 december 2011

Varför har matte så mycket kläder och var är mina klappar?

I år var barnbarnens kusin med och firade jul, han är bara 5 år. Då måste man naturligtvis ha en tomte som kommer på besök. I år föll lotten på mig, Birgitta, att vara tomte. Alonso var den förste som kom fram till tomten, undrar vad det berodde på? Han undrade nog varför matte hade så mycket kläder på sig och varför hon pratade så konstigt. Den lilla kusinen anade som tur var ingenting, han tror benhårt på tomten.

När det sedan delades ut julklappar blev Alonso fundersam igen, när kommer mina klappar?Till slut fick han sitt paket, en boll, den bet han sönder på några minuter. Det gick till och med fortare än när han bet sönder den fina presenten som vi köpte till hans födelsedag i Benidorm. Alonso har en boll som han inte lyckats bita sönder men den har matte gömt för tillfället, dock är den så bra gömd så ingen av oss hittar den tyvärr.

6 kommentarer:

 1. Tala om att bli avslöjad! :-)) :-))
  Ha en fortsatt skön helg!
  Inger och Ingemar

  SvaraRadera
 2. Jag hade också önskat att vi haft tomte, trots att våra tvåbenta barn är stora men ingen ville vara tomte så det blev bara klapputdelning.
  Undrar vad Alonso tänkte.

  SvaraRadera
 3. En julafton, när vår kära Brownie levde, klädde jag ut mig till tomte med skägg och luva och allt. Brownie tog en sådan jättesats att jag höll på att fara baklänges, slet tag i skägget, bet mig rakt igenom överläppen så blodet forsade, "Du sa inte försöka lura mig, det är du Husse" sa hon...

  SvaraRadera
 4. Modigt av Alonso att komma först, fram till tomten alltså ;-)) Den (Hund) näsan lurar man inte förstås!

  SvaraRadera
 5. Tur att Alonso inte pratar!
  Ha dé gott!

  SvaraRadera
 6. Matts, det måste ha varit en härlig syn men det kan inte ha varit något vidare för dig. Ha ett riktigt Gott Nytt År.

  SvaraRadera