Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 16 december 2011

Fliken "Besökta ställplatser och campingar" uppdaterad

Väl hemma igen är det mycket att fixa med. Som tur var har vi haft värmegrader vilket innburit att husbilen har kunnat tvättas av, skönt att få det gjort eftersom den ska stå still ett tag nu.


Tvättmaskinen har gått för runt, urplockning av husbilen pågår fortfarande.


Vi har nu uppdaterat fliken "Besökta ställplatser och campingar" med de nya ställen vi varit på, där kan man se exakt var de ligger.Nu får vi njuta vidare med att följa de bloggare som fortfarande är ute på resa.

Passar på att även tacka de som följt vår blogg och lämnat trevliga kommentarer.

7 kommentarer:

 1. Välkommen åter till alla vardagsbestyr. Har varit kul att få följa er på resan och se att allt gått bra med Alonso. Ha nu en trevlig helg!!

  SvaraRadera
 2. Det måste vara skönt att komma hem och fira jul på riktigt. Det har varit trevligt att följa er resa. Får jag någonsin tid att åka på hösten, kommer jag att göra som ni gör, fira jul hemma i Sverige. God Jul.

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt att inte följa Er blogg varje morgon - kommer sakna det. Vi har varit i Sverige en månad nu men kommer åka ner med vår husbil igen efter alla helger (mitten januari). Man blir verkligen sugen när man följer Er. Hoppas Ni åker iväg snart igen så man kan läsa om Era resor.
  Tack för härlig underhållning och God Jul och Gott Nytt År.
  Gunnar o Annelie

  SvaraRadera
 4. Tack för att vi har fått följa er på er resa. Allt är av intresse för vår egen framtida planering när vi kommer att övervintra söderöver.

  SvaraRadera
 5. Tack för all trevlig läsning för denna gången.
  Ha en riktigt trevlig adventshelg!
  God-Jul och Gott Nytt År

  SvaraRadera
 6. Hej! Har ni hittat vår husbilsblogg? Si, si, Sicilien, där vi vistas för andra vintern. adress: www.boihusbil.blogspot.com. God Jul från KGB (Kajsa, Gunilla o Bosse)

  SvaraRadera
 7. Trevligt att tipsar om bra ställplatser! Tack för det! Vi hittade Chez Marcel tack vare er! (Fick vägbeskrivning av er för ett par år sedan via mail)
  Vi önskar er Ett Gott Nytt År!
  Inga-Lill och Arne

  SvaraRadera