Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 16 april 2012

Fortfarande omväxlande väder

Vi är fortfarande kvar på vår favoritplats "Chez Marcel". Vår receiver till parabolantennen har gått sönder och vi har beställt en ny via Ebay och väntar nu på att den ska komma till oss hos "Chez Marcel". Än så länge har vi inte fått något besked från DHL när den förväntas komma så vi får väl se hur länge vi blir kvar här. Men å andra sidan går det absolut ingen nöd på oss.

Vädret har varit omväxlande sol och varmt och där emellan regn. Idag har det kommit lite fler bilar hit, igår var vi ytterligare en svensk här.

Promenadvägarna är som jag sagt tidigare väldigt fina.

Igår gick vi förbi det här renoveringsobjektet, stort hus, stor tomt med utsikt över Medelhavet, tänk att anlägga en ställplats här....

men jag tror att det blir för mycket jobb och att vi är för lata, har varit pensionärer för länge för att tänka oss att ge oss på det, dessutom är det väl inte billigt fastän huset bara är ett skal.

Istället gick vi ner mot havet, det finns både klippor och sandstrand.

Idag var det lite mer folk på plagen, men barerna och restaurangerna vid stranden har inte öppnat ännu.

Vid hemkomsten tog vi en stund i solstolarna...

medans boulegänget höll på för fullt. Här i Frankrike är dom lite senare än de var i Benidorm men dom verkar ha lika roligt.

Alonso har en massa kompisar och det som är kul är att han är så duktig att gå lös och leka med hundarna.

"Madamens" lilla pudel har blivit riktigt stor. Alonso och hon hade en lång lekstund tillsammans när dom sprang och jagade efter bollar.

När vi tidigare var nere på stranden passade Alonso på att ta sig ett litet dopp, dessvärre så åkte husse också på att bli blöt. Det var bara att ställa Alonso i duschen när vi kom hem till husbilen för att skölja bort all sand ur pälsen. Husse fick lägga sockor och skor på tork.

6 kommentarer:

 1. Som sagt var, det verkar inte gå någon nöd på er alls. Njut bara, det är meningen att man skall vara lat när man är pensionär, vi har gjort så mycket tidigare. Vi hade tidigare en badglad hund (golden), hon var i princip blöt från det att isen gått till den la sig igen. Inte alltid så lätt. Vår sheltie vill bara bada om barnbarnen går i, för då skall hon vakta dem. Fortsätt att ha det skönt. 3 M

  SvaraRadera
 2. Så härligt ni verkar ha det. Dra ut på det så länge ni kan, här hemma är vädret ff väldigt växlande!

  SvaraRadera
 3. Längtar tillbaka till värmen....men man kan inte få allt. Blir lite avis på er. Roligt att höra att ni har Alonso lös, det är något som vi inte trodde att svenskarna vågade, när de var utomlands. Njut av er ledighet.

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt att se hur ni har det. Är det ändå inte lite kalla vindar från Medelhavet?

  SvaraRadera
 5. Så härligt! Använd väntan till att riktigt njuta! Ha dé gott!

  SvaraRadera