Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 20 april 2012

Vi är kvar hos Chez Marcel

Vi är fortfarande kvar hos Chez Marcel, vi väntar fortfarande på vår receiver. Efter att jag skrev ett ilsket brev, dessutom för fjärde gången, verkar det äntligen ha hänt något hos DHL, nu hoppas vi att vi får paketet i början på nästa vecka så vi kan åka vidare. Dessvärre missar Anders nu sitt andra Formel 1 lopp men som tur är kan han följa tiderna live via webben.

Igår bytte vi plats eftersom vi får stanna ett tag till ville vi ha en plats där vi kunde boa in oss mer. Då blev det dags att köra några maskiner med tvätt, jag ångrar verkligen inte att jag köpte tvättmaskinen, med inbyggd centrifug, till husbilen. Efter det blev det lite putsning av fönstren.

Den här utsikten har man från många av platserna på ställplatsen, den tröttnar man inte på.

Vid sidan av vår plats, som vi står på nu, ser man denna typiska franska pittoreska vy.

Vid vägen utanför ställplatsen ser man denna vackra vy, går man ut från ställplatsen och över vägen är man nere vid Medelhavet.

På vår grannplats fanns ytterligare en kompis till Alonso, dessvärre snodde hon Alonsos boll och då blev det springa av. Dom sprang och jagade varann ett bra tag. Det är kul att det är så många hundar av det motsatta könet här, hemma tycker jag att det för det mesta är hanhundar man träffar.

Efter leken blev Alonso ordentligt trött, tungan hängde lång på honom ett bra tag.

Idag har vi klarblå himmel men tyvärr så blåser det ganska kraftigt. Anders är nu iväg på vespan till det stora köpcentret i Frejus för att proviantera. Det har kommit ytterligare ett svenskt par hit, dom hade även viss anknytning till Ljusterö, världen är bra liten i all fall.

6 kommentarer:

 1. Vi har ju också stått på Chez Marcel,en fin ställplats. Blir riktigt avis på er för här är det kallt och snöblandat regn, inget som inbjuder till uteliv precis. Tvättmaskinen blir jag nyfiken och sugen på. Ha en fortsatt trevligresa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maggan, här kan du läsa mer om den maskinen vi köpte via Ebay.
   http://www.ebay.de/itm/Mini-Waschmaschine-Miniwaschmaschine-Schleuder-Camping-/160606581243?pt=DE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Waschmaschinen_Trockner&hash=item2564e5f1fb

   Här ser du var vi har den
   http://husbilsliv.blogspot.fr/2011_09_01_archive.html

   Radera
 2. Visst blir man lite tjurig när saker inte går som man tänkt sig, men ni verkar att ha det sååå skönt. Skulle gärna byta med er. Jag var också intresserad av din tvättmaskin, men hittade inte på länken. Ska försöka att skriva den helt istället. Ha det så gott och trevlig helg. 3 M

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset med tvättmaskin. Det känns som det är en bra investering när man är ute längre tid. Var massor att tvätta efter bara en dryg vecka i Danmark. Ha dé bra under tiden ni väntar!

  SvaraRadera
 4. Sköönt ni har en bra plats att stå på medan ni inväntar DHL paketet. Jan känner med Anders, man blir frustrerad då tilltänkta TV prgm inte blir av. Själv anser jag att loppen ej borde köras i det landet! Simma lugnt o forts njut er tur!

  SvaraRadera
 5. Åh! Nu längtar jag ut och campa igen - så härligt! Men tyvärr får vi inte plats med nån tvättmaskin i tältet... ;-)

  SvaraRadera