Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 29 april 2012

Full fart i Palavas

Det märks att det är långhelg i Palavas, ställplatsen är full och det står ständigt husbilar på vänt utanför för att komma in när någon åker. Inatt vaggades vi till sömns av discomusik som höll på till kl 2, då blev det knäpptyst. Det skjuts fortfarande smällare, Alonso hoppar högt varje gång.

Vädret har varit jättefint idag sol och blå himmel, om man ska klaga på något så kanske det skulle ha kunnat blåsa lite mindre men satt man i lä var det härligt.

Det var en massa folk ute på promenaderna idag. Många motorcyklar kom och parkerade. Det som är lite tråkigt är att dom verkar ha en annorlunda inställning till droger och att vara i trafik. När vi satt på en servering kom det en lite större vespa och parkerade, en man körde och en kvinna satt i bak, dom var i alla fall inte nyktra, antingen hade dom druckit eller så hade dom intagit några andra droger. Fy sjutton för att möta dom på någon väg. När vi var här en annan gång fick dom leda ut en man från baren till sin bil och sen körde han iväg. Det kanske inte är så konstigt att man ser en massa ställen utefter vägarna där man har satt upp blommor.

På bilden här ser man någon form av "kravallstaket" till höger, det är avspärrat längs med många gator. Jag tror att det har varit någon form av gatlopp för tjurar och hästar, dessvärre har vi missat det.


Det var full kommers på gågatorna.


Dessutom var det marknadsdag idag, man kanske kan tyda på Anders och Alonsos uppsyn vad dom tycker om marknader.... , jag tycker i alla fall att det kan vara kul om dom inte är för stora och den här var ganska lagom.


På stranden pågick någon form av turnering, vi trodde först att det var beachvolleyboll men dom spelade med någon form av racket.


Det var inga som låg på stranden, det gick ganska stora vågor.


Få se nu om vi vaggas till sömns av discomusik ikväll igen.

4 kommentarer:

 1. Jojo, det gå hettvtill ibland, man har tur att hittills ha sluppit de ekipagen som omskrivs! Var rädda om er alla fyra!

  SvaraRadera
 2. Nizze har inga klor ute när han delar ut lavetter. Nu går de bredvid varandra utan att Nizze gör något.

  SvaraRadera
 3. Ibland blir man förskräckt över hur nonchalanta en del är. Men man kan ju bara hoppas att man inte råkar ut för dem. Man får vara försiktig och göra det man ska själv, så har man gjort det man kan. Njut av er härliga resa och var rädda om varandra. Ha det så gott. 3 M

  SvaraRadera
 4. Extra härligt att följa er blogg just nu eftersom vi själva har funderat på att besöka "krokarna" ni är i, till vår sommarsemester. Tack för alla tips! :)

  SvaraRadera