Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 13 april 2012

Omväxlande väder på Rivieran

Utanför ställplatsen finns fina promenadvägar för Alonso, betydligt hundvänligare terräng än i Benidorm. Från vägen är det nära ner till havet.

Igår hade vi fint väder, varmt och mycket sol. Inatt regnade det men det höll upp på förmiddagen, då begav sig Anders med vespan till närliggande by St Aygulf där det var marknad. Planerna var att köpa Paella på marknaden, innan han kom fram började det att regna. Han fick i alla fall tag på Paella, sa att han skulle ha för två personer. Han fick ett helt lass, det hade räckt till åtminstone 4 personer, gott var det. Vi får äta resten till vickning.

Idag fick vi mail ifrån Italien med bilder där Max, vårt äldsta barnbarn, tränar på sin Supermotard. Det har gått jättebra för honom, matchar tider med de internationella VM-förarna. De ska stanna i Italien över helgen för att se på VM och EM i Supermotard, ett par kompisar ska delta i EM. Ska bli kul och se sen hur det går för barnbarnet i SM hemma i Sverige.

Här åker han efter en av sina teamkompisar som ska köra i EM.


Alonso roar sig själv med att släppa ut sin boll från sitt favvofönster sen springer han ut och hämtar bollen och sen in igen och släpper den genom fönstret igen. Så kan det pågå om och om igen, grannarna tittar roat på, lilla "Grålle" undrar vad sjutton han håller på med.

5 kommentarer:

 1. Ibland kan de vara lite tokiga de små liven. Vår hund tycker att husbilen ingår i flocken och vaktar den som en hök. När någon kommer låter hon som en stor hund och de som kommer skojar och säger tt leret går av. Ha det fortsatt skönt! Trevlig helg! 3 M

  SvaraRadera
 2. Så kul att han kan roa sig själv. Hoppas vädret blir bättre framöver. Här har solen tittat fram och stundtals har det varit riktigt skönt ute. Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Nu är vi hemma igen efter två veckor i Torrevieja med kanonväder varje dag. Åkte en dag till Benidorm och där var det kallt och regnigt dock. Här snöade det inatt. I morse var det 15 cm snö. Inte så kul men då kan man trösta sig med att det bara är 30 dagar till nästa resa. Kommer ni ner nåt till våra trakter då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det där med Benidorm kan inte stämma ;-), det är alltid bättre väder i Benidorm.

   Radera
 4. Kanon att det går så bra för bb. Alfonso är cool, forts trevlig tur, vädret verkar bra nu!

  SvaraRadera