Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 24 maj 2012

Uppdateringar


Nu är fliken "Besökta ställplatser och campingar" uppdaterad med nya platser vi parkerat/övernattat på. När ni tryckt på fliken och får fram kartan, tryck då på länken längst ner för att få en större karta. Det som jag tycker är extra häftigt är att man ibland kan se exakt hur ställplatserna ser ut genom att klicka på "gubben" som ligger överst vid stapeln, där man förstorar och förminskar kartan, hålla ner musen och dra gubben till platsen där ställplatsen/campingen är utmärkt på kartan. Man får då antingen en "gatuvy" där man kan snurra runt i 360 grader eller så kan man få fram kort som är utlagda på Google Earth. Häftigt!

Vi vill samtidigt passa på att tacka alla som följt vår blogg och lämnat kommentarer, det är alltid lika roligt att se att så många följer oss. 

Nu får vi njuta av att läsa andras bloggar om resor och husbilsliv. Det tycker vi är jätteroligt man får så många tips och så mycket inspiration. Själva planerar vi att resa i Sverige under sommaren och sedan blir det nog också en och annan tur för att titta på vårt barnbarn när han ska tävla i SM i Supermotard. I höst planerar vi återigen att bege oss till Spanien, återstår att se hur länge vi stannar där.

Ha nu en riktigt skön sommar önskar vi er alla!

3 kommentarer:

 1. Google maps är verkligen helt otroligt :-)

  sv: Jodå. Nu är solen här igen med full styrka :-)

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt att få tillgång till era resekartor, ska snart kolla, alltid lika intressant o bra för oss som har en d:o husbilsstorlek, tack!
  B, tror bara en runtom sikt är 360 gr, eller du menar ev 180 gr!? Skit samma...
  Ha en ljuvlig Pingst hela fam :-)

  SvaraRadera