Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 29 augusti 2013

Nu behövs sponsorer till Lag VM i Supermoto 2013...Nu har barnbarnet Max blivit uttagen som en av 3 till Lag VM i Supermoto 2013 som går i Bulgarien. För att dom ska kunna genomföra tävlingen behövs dock ett antal sponsorer och det är bråttom. Vi håller tummarna för att dom får ihop tillräckligt med sponsorer.

Klicka på länken nedan så kan ni läsa information från SVEMO

Sponsring till Supermoto Lag VM i Bulgarien 2013

5 kommentarer:

 1. Ett stort GRATTIS säger vi och vi kommer att hålla våra tummar så det knakar och hörs hela vägen ner till Bulgarien !!!
  Synd att det är så långt dit ner annars hade vi hållit våra tummar på plats, men vid den tidpunkten befinner vi oss någonstans mellan Montpellier och Perpignan.
  Lycka till i din fortsatta motorsportkarriär Max - vi är övertygade om att du har förutsättningar att lyckas !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns skönt att det är flera som håller tummarna. Själva kommer vi att vara hemma och vara kattvakt till barnbarnens katter när dom åker till Bulgarien, sen beger vi oss söderut och då ses vi säkert. Om vi inte hörs innan dess så lycka till på er resa söderut!

   Radera
 2. Grattis och lycka till!!!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Grattis och lycka till säger även Hjulius med besättning.
  Hoppas ni hittar sponsorer, tänk om man vore gjord av pengar ;-)

  SvaraRadera