Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 24 december 2014

Jul, jul strålande jul i alla fall här nere i Spanien där solen lyser

Idag på förmiddagen kom tomten till campingen och delade ut julklappar.


Det blev en flaska Brut/Cava och lite smågodis.


Därefter vankades det en gemensam lunch för oss svenskar på camping El Raco. Eftersom Inger hade åkt hem intog vi hennes tomt och dukade långbord. Det blev en riktigt trevlig lunch, bland annat firade vi en av grannarna som fyllde år just denna dag, ett stort grattis till Maggan.

Ni som läser vår blogg måste även gå in på en annan bloggare på vår camping som tar häftiga bilder, här är länken till hans blogg.

3 kommentarer:

  1. Ser härligt och varmt ut! Vi har lite kyligare i norra Spanien, men fint!

    SvaraRadera
  2. Tack för svar! Vi har läst att det krävs en massa certifikat och installation av certifierad spansk installatör. På nätet skriver folk att det tagit flera dagar att lösa problemet, eller att de misslyckats totalt… Och vad är det för överkopplingar som gäller, går de att få tag i? Vet ni?

    SvaraRadera
  3. Härligt! Vilket kul initiativ där på campingen att tomten kom! Hur som helst så såg det härligt ut med julfirandet! Hälsningar från Åland.

    SvaraRadera